18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije

Na “Cipovki” 15 udruženja predstavilo svoje radove

U Omoljici je počela Manifestacija „Porodični dani“ u okviru koje Udruženje žena „Omoljčanke“ predstavljaju Etno bazar– “Cipovku”. Porodični dani održavaju se do 20. avgusta, a posetioci će tokom trajanja manifestacije moći da vide šta su pripremila Udruženja žena iz celog okruženja.

Udruženje žena „Omoljčanke“ osnovano je pre pet godina i od tada u okviru Porodičnih dana u svom mestu organizuju i Etno bazar – “Cipovku”, rekla je Slavica Polić, predsednica Udruženja. Ove godine 15 udruženja žena iz okruženja predstavlja svoje radove na Porodičnim danima.

Prema rečima Ivane Rosić, predsednice Saveta za rodnu ravnoprvnost grada Pančeva, Savet uvek podržava rad žena koje žele da pokažu svoje radove i umeće.

Etno bazar u Omoljici u organizaciji Udruženja žena „Omoljčanke“ podržao, je pored Saveta za rodnu ravnoprvnost i Grad Pančevo, Mesna zajednica Omoljica, Dom kulture i Javno komunalno preduzeće iz ovog mesta.

Related posts

Mladi lideri Srpske napredne stranke u emisiji “Lice nacije”: Biramo budućnost u Srbiji

Nikoleta Dragaš

MZ “Centar” usrećila 250 mališana

Nikoleta Dragaš

Udes na Jabučkom putu, jedna osoba poginula

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija