4. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Grad Pančevo pruža podršku penzionerima

Penzioneri grada Pančeva i Ljubovije proslavili su pet godina od kada su se pobratimili. Tim povodom u restoranu “Čile”,  zajedno sa penzionerima iz okolnih mesta upriličili su proslavu. Kako su ispričali, sve je počelo 14. oktobra kada je održan svečani ručak.

Predsednica Udruženja grada Pančeva, Desanka Zurić rekla je da penzioneri iz Južnog Banata vole da se druže i da razmenjuju iskustva. Ona je rekla da im druženja mnogo znače i da se na taj način osećaju bolje.

Predstavnici grada bili su prisutni na obeležavanju ove godišnjice i time pokazali koliko brinu za naše starije sugrađane. Maja Vitman, gradska menadzerka, rekla je da su se potrudili  da u neposrednom kontaktu sa penzionerima uspostave bliži kontakt i rekli su im da im “grad uvek stoji na raspolaganju”.

Maja Vitman poručila je svim starijim sugrađanima da je treće doba najlepše doba i da bi trebalo da budemo ponosni na njih, jer su oni ostavili mnogo toga za mlađe naraštaje.

Related posts

ODGOVORNA VLAST ! Asfaltiranjem Letnje ulice rešavaju se višedecenijski problemi Karaule

Jasmina Petkovic

Vučić i Čović: Odgovor na sve krize dogovor tri naroda

Jasmina Petkovic

Ministar Udovičić u Opovu i Vršcu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija