29. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije

Otvoren put Baranda – Sakule

Na zadovoljstvo meštana Opštine Opovo, odnosno Sakula i Barande danas je svečano otvoren rekonstruisan put koji povezuje ova sela. Zahvaljujući projektu izgradnje lokalnog puta meštani će brže stizati do Pančeva, Beograda i Opštine Kovačica.

Za meštane Sakula i Barande sedmi avgust je veliki dan, jer je zvanično otvoren rekonstruisan put koji povezuje ova dva mesta. Sakuljani nisu mogli da sakriju oduševljenje i emocije, jer su dugo čekali na ovaj događaj. Kako su naglasili ovim potezom napravljena je i bolja veza sa Opovom, opštinom Kovačica, ali i Pančevom i Beogradom.

Čelnici Opštine Opovo poslali su važnu poruku svima, a to je da nema prioritetnih mesta. Zoran Tasić, predsednik Opštine rekao je da je važno što je i izvršena decentralizacija svih finansijskih sredstava koja su u opštinskom budžetu.

Sada je završeno asfaltiranje deonice od sedam i po kilometara, a u narednim danima završiće se i deo od semafora u Barandi do početka ovog puta i nastaviće se izgradnja puta do Idvorske raskrsnice u dužini od tri i po kilometara. Kako je istakao predsednik Opštine trebalo bi da ovaj ceo projekat bude završen za 15 dana. Biće urađeno i 15 otresišta na ovom lokalnom putu, svako od njih će biti dugačko više od 100 metara.

Related posts

Plaštanica do Vaskrsa u Svetouspenskom hramu

Jasmina Petkovic

Pančevci proslavljaju dan rođenja Hristovog

Nikola Toadjer

Poljoprivredna škola: Više zelenila za lepše dvorište

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija