21. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije

Otvoren put Baranda – Sakule

Na zadovoljstvo meštana Opštine Opovo, odnosno Sakula i Barande danas je svečano otvoren rekonstruisan put koji povezuje ova sela. Zahvaljujući projektu izgradnje lokalnog puta meštani će brže stizati do Pančeva, Beograda i Opštine Kovačica.

Za meštane Sakula i Barande sedmi avgust je veliki dan, jer je zvanično otvoren rekonstruisan put koji povezuje ova dva mesta. Sakuljani nisu mogli da sakriju oduševljenje i emocije, jer su dugo čekali na ovaj događaj. Kako su naglasili ovim potezom napravljena je i bolja veza sa Opovom, opštinom Kovačica, ali i Pančevom i Beogradom.

Čelnici Opštine Opovo poslali su važnu poruku svima, a to je da nema prioritetnih mesta. Zoran Tasić, predsednik Opštine rekao je da je važno što je i izvršena decentralizacija svih finansijskih sredstava koja su u opštinskom budžetu.

Sada je završeno asfaltiranje deonice od sedam i po kilometara, a u narednim danima završiće se i deo od semafora u Barandi do početka ovog puta i nastaviće se izgradnja puta do Idvorske raskrsnice u dužini od tri i po kilometara. Kako je istakao predsednik Opštine trebalo bi da ovaj ceo projekat bude završen za 15 dana. Biće urađeno i 15 otresišta na ovom lokalnom putu, svako od njih će biti dugačko više od 100 metara.

Related posts

Gradski odbor SNS čestitao Novu godinu

Mica Milakov

VUČIĆ U BELOJ CRKVI! Predsednika Srbije dočekalo više od 1.500 građana!

Mica Milakov

Paketići iz Slovačke za najmlađe vojlovčane

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija