20. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

“Nervozni poštar” i “Yu grupa” zvezde Ex Yu Rock Festa

Jedanaesti Ex Yu Rock Fest održaće se 10. i 11. avgusta  u okviru manifestacije „Dani druženja“ u Starčevu. Nastupiće rok izvođači iz zemlje i regiona. Festival će otvoriti grupa „Vesele osamdesete“ iz Kragujevca.

Na tradicionalnom Ex Yu Rock festu u Starčevu nastupiće popularna imena sa prostora bivše Jugoslavije, ali će se predstaviti i mlade, neafirmisane grupe. Zvezde ovogodišnjeg Rock festa biće  sarajevski Nervozni poštar i YU grupa.

– Prve večeri će nastupiti grupa iz Kragujevca, “Vesele osamdesete”, a nakon njih grupa “Nervozni poštar” iz Sarajeva. Sutradan će koncert otvoriti pančevačka grupa “Sindrom” i festival će zatvoriti jedna od najpopularnijih grupa sa prostora bivše Jugoslavije, YU grupa – rekao je Petar Andrejić, MZ Starčevo.

Organizatori i izvođači su pozvali ljubitelje rok muzike da dođu na festival i obećali dobar provod.

– Zadovoljstvo nam je da se predstavimo na festivalu na kome nastupaju poznate grupe. Ovog leta radimo promociju našeg novog albuma, tako da je ovo prilika da ljudi čuju – rekao je Milomir Adamović iz grupe “Sindrom”.

– Nadam se da će biti mnogo posetilaca i da ćemo se lepo provesti. Ovo je naša turneja, pod nazivom “Vremeplov”, počinjemo hitovima sa naše prve ploče, pa do popune repertoara – dodao je Dragan Đurđelija iz grupe “Nervozni poštar”.

– YU grupa će biti u punom sastavu. I mi promovišemo nov materijal, ali se naš repertoar zasniva na dobro poznatim kompozicijama. Obećavamo dva sata dobre muzike i dobre zabave – najavio je Dragutin Jelić.

Posetioci će moći da uživaju u zvucima rok muzike na Trgu neolita u Starčevu. Kao i prethodnih godina, ulaz je besplatan. Takođe, biće organizovan noćni  prevoz iz Starčeva nakon završetka koncerta. Realizaciji manifestacije pomogli su Dom kulture „29. novembar“ iz Starčeva i Grad Pančevo.

Related posts

Mirović: Javno objavljuju rat svima koji ne misle kao oni

Nikoleta Dragaš

Ćevabdžinica “Na ćošku” otvorena za goste

Jasmina Petkovic

Poljoprivredna škola u projektu o zaštiti sredine

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija