24. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

“Nervozni poštar” i “Yu grupa” zvezde Ex Yu Rock Festa

Jedanaesti Ex Yu Rock Fest održaće se 10. i 11. avgusta  u okviru manifestacije „Dani druženja“ u Starčevu. Nastupiće rok izvođači iz zemlje i regiona. Festival će otvoriti grupa „Vesele osamdesete“ iz Kragujevca.

Na tradicionalnom Ex Yu Rock festu u Starčevu nastupiće popularna imena sa prostora bivše Jugoslavije, ali će se predstaviti i mlade, neafirmisane grupe. Zvezde ovogodišnjeg Rock festa biće  sarajevski Nervozni poštar i YU grupa.

– Prve večeri će nastupiti grupa iz Kragujevca, “Vesele osamdesete”, a nakon njih grupa “Nervozni poštar” iz Sarajeva. Sutradan će koncert otvoriti pančevačka grupa “Sindrom” i festival će zatvoriti jedna od najpopularnijih grupa sa prostora bivše Jugoslavije, YU grupa – rekao je Petar Andrejić, MZ Starčevo.

Organizatori i izvođači su pozvali ljubitelje rok muzike da dođu na festival i obećali dobar provod.

– Zadovoljstvo nam je da se predstavimo na festivalu na kome nastupaju poznate grupe. Ovog leta radimo promociju našeg novog albuma, tako da je ovo prilika da ljudi čuju – rekao je Milomir Adamović iz grupe “Sindrom”.

– Nadam se da će biti mnogo posetilaca i da ćemo se lepo provesti. Ovo je naša turneja, pod nazivom “Vremeplov”, počinjemo hitovima sa naše prve ploče, pa do popune repertoara – dodao je Dragan Đurđelija iz grupe “Nervozni poštar”.

– YU grupa će biti u punom sastavu. I mi promovišemo nov materijal, ali se naš repertoar zasniva na dobro poznatim kompozicijama. Obećavamo dva sata dobre muzike i dobre zabave – najavio je Dragutin Jelić.

Posetioci će moći da uživaju u zvucima rok muzike na Trgu neolita u Starčevu. Kao i prethodnih godina, ulaz je besplatan. Takođe, biće organizovan noćni  prevoz iz Starčeva nakon završetka koncerta. Realizaciji manifestacije pomogli su Dom kulture „29. novembar“ iz Starčeva i Grad Pančevo.

Related posts

Odigrano drugo kolo zlatne Soccer lige

Jasmina Petkovic

Topli septembar u pančevačkim parkovima

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić sa poslanicima Evropskog parlamenta

Miroslava Cvejin

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija