2. avgusta 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Otvorena fabrika “Experta piramida” u Sefkerinu

U Sefkerinu je u nedelju otvorena firma „Experta piramida”. Ovo preduzeće bavi se proizvodnjom posnih kolača. “Experta piramida” su otvorili prijatelji, koji posle sedamnaest godina upešno posluju na tržištu.

Zaposleni u firmi “Experta Piramida” zadovoljni su novim objektom, i radnim okruženjem. Neke od radnica su zaposlene u ovoj firmi od osnivanja i nadaju se da će još dugi niz godina uspešno sarađivati sa poslodavcima.
U sklopu fabrike za sada ima dvadeset radnih mesta, od čega je sedam poptuno novih. Njaveću zainteresovanost za pridruživanje ovom timu pokazali su lokalni meštani, a planirano je proširenje do proleća sledeće godine.

„Experta piramida” je nova fabrika u Sefkerinu.Proizvodnja u njoj se bazira na kolačima ručne izrade. Vlasnici firme su višegodišnji partneri, i skoro dve denecenije uspešno posluju zajedno.

U okviru proizvodnje slatkiša ne koriste se mašine, već se svi proizvodi prave ručno. Najprodavaniji su vanilice, kiflice i tart. Izrađeni su po starim receptima koji su malo promenjeni, ali i dalje pružaju prepoznatljiv ukus. Proizvodi ove firme mogu se naći u prodavnicama zdrave hrane, ali i na stranom tržistu.

Related posts

Evo datuma kada će krenuti isplata finansijske pomoći za vakcinisane

Mica Milakov

Gost “Lica nacije” Lena Kovačević: Muzika je jezik emocija

Zorana Stekovic

Ministar Udovičić otvorio 8. Međunarodni sajam sporta u Beogradu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija