18. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Otvorena fabrika “Experta piramida” u Sefkerinu

U Sefkerinu je u nedelju otvorena firma „Experta piramida”. Ovo preduzeće bavi se proizvodnjom posnih kolača. “Experta piramida” su otvorili prijatelji, koji posle sedamnaest godina upešno posluju na tržištu.

Zaposleni u firmi “Experta Piramida” zadovoljni su novim objektom, i radnim okruženjem. Neke od radnica su zaposlene u ovoj firmi od osnivanja i nadaju se da će još dugi niz godina uspešno sarađivati sa poslodavcima.
U sklopu fabrike za sada ima dvadeset radnih mesta, od čega je sedam poptuno novih. Njaveću zainteresovanost za pridruživanje ovom timu pokazali su lokalni meštani, a planirano je proširenje do proleća sledeće godine.

„Experta piramida” je nova fabrika u Sefkerinu.Proizvodnja u njoj se bazira na kolačima ručne izrade. Vlasnici firme su višegodišnji partneri, i skoro dve denecenije uspešno posluju zajedno.

U okviru proizvodnje slatkiša ne koriste se mašine, već se svi proizvodi prave ručno. Najprodavaniji su vanilice, kiflice i tart. Izrađeni su po starim receptima koji su malo promenjeni, ali i dalje pružaju prepoznatljiv ukus. Proizvodi ove firme mogu se naći u prodavnicama zdrave hrane, ali i na stranom tržistu.

Related posts

Vučić za RTS : DA SMO BILI ZA RAZGRANIČENJE U VREME ĆOSIĆA I ĐINĐIĆA, DANAS BI SRBIJA BILA U EU!

Mica Milakov

Nova 172 slučaja virusa Covid-19 u Južnom Banatu

Vanja Vićentić

Posuto 15 tona soli

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija