2. avgusta 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Osmi Moto skup u Crepaji

U Crepaji će 3. avgusta biti održan 8. Moto skup u organizaciji Kluba „Speed Hunters“ iz ovog mesta. Na skup će doći bajkeri iz cele Srbije najavlju organizatori, a skup će biti održan kod Železničke stanice.

Bajkeri su poznati po dobrom druženju i odličnim koncertima koji se održavaju na njihovim skupovima. Narednog vikenda Moto klub „Speed Hunters“ iz Crepeja organizovaće  druženje bajkera  na starom vatrogasnom poligonu  kod Železničke stanice. Organizatori očekuju već u petak goste, kojih će biti iz cele Srbije, ali neće biti slučajno ni ako dođe neko iz inostranstva, jer je bilo gostovanja Crepajaca u Rumuniji i Makedoniji, kaže Milutin Ivkov, član Moto kluba „Speed Hunters“.

Organizatori najavljuju da će i ove godine biti odličnih koncerata na njihovom skupu.

„Speed Hunters“  ima 7 članova,  svi oni su porodični ljudi koji pored svojih redovnih obaveza vole i motore.   Ivkov najavljuće da će krajem  avgusta otići na Moto skup u Crnu Goru.

Related posts

Samo u Pančevu dvoje novozaraženih

Ivana Bogdanovski

Milan Radaković niže pobede u MMA

Mica Milakov

Republička komisija odobrila Pančevu projekat javno-privatnog partnerstva za javno osvetljenje

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija