27. jula 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Marinikin smehotresni “divan dan za sedenje u kolima u Omoljici”

 

Marinika Tepić je hodajuća laž, kojoj, kada se probudi, prvo treba par sati da se seti u kojoj je trenutno stranci, a onda, svega par sekundi da smisli šta će taj dan masno da slaže, bez da trepne.

Ovoga puta, Balerina sopstvene laži oko izbora u Omoljici koristi kao izgovor za napad na Predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu najavu da će pozvati Kancelariju za demokratske institucije i ljudska prava OEBS da proveri izborne uslove, pre redovnih izbora 2020. godine. Opozicija zna da će dolazak Kancelarije OEBS demantovati većinu njihovih javno izrečenih nesitina, pa su uposlili Mariniku da “muti vodu”. Ostale je izgleda sramota.

Omoljica je naseljeno mesto u Gradu Pančevu. Pre 15 dana u Omoljici su održani izbori za Savet mesne zajednice. Preletačica je u ovom mestu ceo dan provela sa bodigardom, bežeći od ljudi i pokušavajući da u parku hrani pse lutalice koji su od nje bežali. Znaju psi. A i mi bili, videli svojim očima.

Ceo dan su se stanovnici Omoljice smejali Mariniki Tepić, jer je, zbog kiše, određeno vreme morala da provede u kolima, pred Gomeksom, praveći se da nešto čeka. Posle toga, na ulici se, kada bi užurbano prolazila pokušavajući da se sakrije, uz gromoglasan osmeh moglo čuti samo dobronamerno dobacivanje “divan dan za sedenje u kolima u Omoljici” i nešto kao „šerpica tri puta“.

Zašto Marinika, ponovo na sraman način, putem društvenih mreža, iznova pokušavajući da izleči komplekse nastale gubitkom fotelje iz koje je pljačkala pokrajinski budžet, besmisleno ubeđuje ljude u nepostojeće nepravilnosti na ovim izborima, kada se opozicija nije ni kandidovala?

Nije da nisu hteli, nego su brzo shvatili da nemaju ni kandidate ni podršku naroda. Pokušavali su da se pravdaju izmišljenim bojkotom, a potom su organizovali svoje aktiviste da ubeđuju glasače da ne izlaze na izbore.

Na izborima je učestvovala samo SNS. Iako je pred glasačima bila samo jedna lista, narod je jasno odgovorio opoziciji. Izašlo je čak 49.5 odsto glasača! Na zaspinike nije bilo niti jedne jedine primedbe. A Mariniki, koja je tamo provela ceo dan, priviđaju se nepravilnosti, koje je “videla svojim očima”, ali taj dan nije imala niti jedne primedbe?

Ovo nije napad na republičku poslanicu i ne dozvoljavamo da ga iko tako predstavi. Ovo su činjenice bazirane na dokazima, kao u prethodnih stotinu slučajeva. Činjenice koje objašnjavaju ovu koja se posle svake brljotine poziva na imunitet, kao prilikom nasilničkog upada u RTS i huškanja demonstranata na sukobe sa policijom, ili posle tužbe britanskog desničara Džima Dovsona za uvredu časti i pretrpljeni duševni bol.

Zašto se ova “važna persona” bez trunke dostojanstva, koja opasno laže, obmanjuje javnost i izmišlja nepostojeće afere sa jasnom namerom da izazove inicidente situacije, poziva na imunitet? Zašto, hrabro, kao što pokušava da se predstavi, ne stane pred sud i objasni koji su joj motivi da čini to što čini? Na njenu žalost, neće moći uvek da beži, da se skriva i poziva na imunitet. Ne zato što su u Marinike kratke noge, nego zato što od istine niko pobegao nije.

Related posts

Novi poraz Železničara u Pančevu, bodove odneo IMT

Aleksandra Miloševska

Vučić u Varni: Kandidovaćemo se za Mundijal!

Nikoleta Dragaš

U pančevačkoj Kovid bolnici 102 pacijenta, 80% iz Srbije. Nažalost dva smrtna slučaja!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija