27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Kovačica Najvažnije

Relaks centar u Kovačici za boravak turista i aktivan odmor

Hotel i sportski centar Relaks u Kovačici nudi veliki broj sadržaja posetiocima. Osim kupanja u dva bazenu, ovde se može uraditi i terapija blatom koja može da vam ublaži različite bolove. I cene su kažu pristupačne, a može dosta toga i da se poseti na teritoriji Opštine Kovačica.

Hotel Relaks otvoren je za sve posetioce tokom čitave godne, mada najviše posetilaca ima tokom letnjih meseci kada veliki broj turista dolazi da se osveži na bazenima. Hotel raspolaže sa 12 bungalova u kome ima po 4 apartmana, kaže Mijodrag Lončar, direktor Hotela Relaks Kovačica.

Najveća gužve su vikendom, kada ljudi uglavnom odmaraju,zato su posetioci sa kojima smo razgovarali tokom radnog vremena uživali u bazenima i džakuziju.

Pored sadržaja koji je prilagodjen boravku turista i aktivnom odmoru, Relaks poseduje i salu za slavlja, kao konferancijsku salu koja se koristi uglavnom kada prođu godišnji odmori.

Cene su prema Lončarevim rečima prilagođene svačijem džepu i nisu se menjale u odnosu na predhodne godine. Posetilac pored sadržaja koje nudi Hotel Relaks može da poseti i Galeriju naivne umetnosti, Pupinovu kuću u  Idvoru ili da uživa u vožnji bicikla.

 

Related posts

Radonjić: Da odigramo dobar meč u oba pravca

Ivana Bogdanovski

Ponovo radi skener u pančevačkoj Bolnici

Aleksandra Miloševska

Novo dečije igralište na Misi

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija