13. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

MALOVIĆ: Srpskoj javnosti je jasno ko u Srbiji širi govor mržnje

Povodom najnovijeg tvita pripadnika SzS i uvreda upućenih predsedniku Srbije i njegovoj deci, mislim da je srpskoj javnosti postalo kristalno jasno ko danas u Srbiji širi govor mržnje i stvara atmosferu haosa.

O hrabrosti onoga ko je napisao uvrede izlišno je govoriti jer je valjda junački čin u njihovim bolesnim glavama uraditi to iza tamo nekog profila, ali način obraćanja nečijoj deci je i više nego monstruozan. Očigledno ni godinu dana nakon početka nekakvih protesta ovog saveza bez jasne strategije šta bi dalje sami sa sobom, a kamoli sa državom, počinju da posežu za najbeskrupuloznijim merama koje Srbija ne pamti.

Srbija u kojoj je oduvek bilo političkih neistomišljenika i sukoba, ali nikada ovako prizemnih, gde sredstvo za obračun postaju i najmlađi članovi porodice. Predsednik Srbije im je jasno stavio do znanja da, onaj ko je spreman braniti državu, sigurno zna odbraniti i sebe, pa sada hrabri pripadnici saveza posežu za lakšim metama ne birajući reči i ne vodeći računa o posledicama istih tih reči.

Branislav Malović

Član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke

 

Related posts

Ministar Vulin: Vojno zdravstvo jače za novih 195 pripadnika

Branislava Grčić

Predsednik Vučić se sastao sa ambasadorkom Čen Bo

Bojana Kecic

JKP GREJANJE: Havarija na toplovodu uspešno sanirana

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija