27. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Konačno! Posle 30 godine asfaltirane ulice u Velikom Središtu

Ovih dana završava se asfaltiranje Ulica “Vinogradarske”  i “1. Oktobra” u naselju Veliko Središte na teritoriji Grada Vršca. Izvođač radova je firma “Štrabag” – Vojvodina put , a sredstva su zajedno obezbedili Grad Vršac i JP Putevi Srbije. Izdvojeno je oko 30 miliona dinara bez PDV-a , a radovi su izvedeni u rekordnom roku, za oko mesec dana.

Više od trideset godina građane Velikog Središta mučile su neasfaltirane ulice “Vinogradarska”  i “1. Oktobra” .Onemogućavale su normalan transport, kako dece do vrtića tako i do škola .Mešatani su danas prisustvovali kraju radova, i sa oduševljenjem dočekali da po prvi put, posle toliko godina, prošetaju novim ulicama.

Sredstva za asfaliranje ovih ulica obezbedili su zajedno Grad Vršac i Javno preduzeće Putevi Srbije u iznosu od oko 30 miliona dinara bez PDV, rekao je Dejan Santrač pomoćnik gradonačelnice.

Urađena je kapitalna investicija za građaneVelikog Središta, koje je poslednjih godina bilo zapostavljeno. Saradnja se ostvarila i izmedju radnika “Štrabaga” i meštana, kojima će ovaj put u mnogome olakšati svakodnevan život.

Prema Santračevim rečima nije bilo odmah u planu sređivanje ulice 1. oktobra, ali je uspešno ipak i ona asfaltirana.

Planovi grada Vršca se ne zaustavljaju ovde, očekuju se radovi u naselju “Gudurački put”, kao i  sanacija dotrajalih starih ulica.

Related posts

Pokrajinska vlada uputila finansijsku pomoć italijanskoj regiji Lombardija

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić sutra sa ambasadorom Republike Koreje

Vanja Vićentić

Zvezda bez muke do trijumfa u Zadru, Mega srušila Budućnost

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija