22. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Gradsko veće: Marija Petrović nova načelnica Gradske uprave

Gradski većnici usvojili su rešenje kojim Gradska uprava dobija novu načelnicu, diplomiranu pravnicu iz Glogonja Mariju Petrović. Usvojen je i Izveštaj o budžetu Grada Pančeva za prvih šest meseci ove godine, kao i Izveštaj o realizaciji Plana kapitalnih investicija za period od 2018. do 2020. godine. Većnici su proglasili i gradskim manifestacijama “Preobraženske dane” i Festival “Wrong fest”.

Gradsko veće usvojilo je na današnjoj sednici Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu grada Pančeva za period januar – jun ove godine. Usvojen je i Izveštaj o realizaciji Plana kapitalnih investicija Grada Pančeva za peiod 2018. – 2020. godina. Grad Pančevo je za realizaciju kapitalnih investicionih projekata u 2018. godini izdvojio oko 360 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz kredita i ostalih izvora finansiranja, rekla je Olivera Subotić iz Sekretarijata za privredu i ekonomski razvoj.

Većnici su usvojili i rešenje kojim je Marija Petrović, diplomirana pravnica iz Glogonja postavljena na mesto načelnika Gradske uprave. Takođe su za gradske manifestacije progalašeni “Preobraženski dani”, koji će se održati od 16. do 21. avgusta u Gornjem gradu i “Wrong fest”, festival u organizaciji Doma omladine koji se održava od 19. do 21. jula.

Related posts

Mirović: Dvorac Hertelendi u funkciji do jeseni

Jelena Belić

VUČIĆ U EMISIJI “HIT TVIT”! Večeras u 21h na TV Pink predsednik Srbije gost Verice Bradić!

Mica Milakov

Izložba “U potrazi za rajem” u foajeu Kulturnog centra

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija