18. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

(VIDEO) Posmatrač u službi opozicije maltretira glasače u Jabuci

Posmatrač Nemanja Stefanovski, iz organizacije za “Fer i demokratske izbore” očigledno po nalogu svojih šefova tajkuna Đilasa, Jeremića ,Obradovića, Lutovca i ostalih iz Saveza za Srbiju maltretira građane na biračkom mestu 15 u Jabuci koji danas izlaze na izbore za Savet mesne zajednice.

Stefanovski zaustavlja glasače na vratima biračkog mesta i fingira “anketu”, kojom želi da ih odvrati od glasanja i utiče na njihovo mišljenje. To dokazuju i njegova pitanja koja direktno proizlaze iz političke propagande SzS , odnosno njegovo propitivanje da li je izborni proces legalan, da li postoji kupovina glasova i na čiji nagovor izlaze na izbor.

To još jednom dokazuje da njihova politika nema nikakve ideje, već da na svaki način,uglavnom nasiljem opstruiraju izborni proces, koji se inače sprovodi po zakonima koje su oni doneli.

Podsećamo SNS je jedina politička organizacija koja je predala listu za savete mesnih zajednica u Jabuci, Dolovu i Omoljici, dok Đilas, Jeremić i Obradović nisu uspeli čak ni da sakupe potpise za predaju kandidature svojih članova.

Izgleda da velika nervoza trese opoziciju, jer ljudi u velikom broju izlaze da glasaju za one koji jesu i uvek će raditi za narod.

Sa druge strane građani izlaskom na ove izbore dokazuju da više ne prolazi ni politika mržnje opozicije prema predsedniku Vučiću i da podršku više nikada neće dobiti oni koji su uništili sve čega su se dotakli, uključujući Pančevo i privredu .

Ponašanje u Jabuci u totalnoj je suprotnosti sa Kodeksom posmatrača OEBS-a, kojim je jasno definisano da kako moraju moraju da se ponašaju . Oni su isključivo ograničeni na posmatranje i izveštavanje i posmatrači nemaju pravo da daju instrukcije, pomoć ili da se mešaju u proces glasanja, prebrojavanja glasova, tabelarno prikazivanje rezultata izbora i druge aspekte izbornog procesa.

Pogledajte kako je to izgledalo

Related posts

Predsednik Vučić o opoziciji: Car je go, stvari su jasne

Zorana Stekovic

Ministar Vulin: Aerodrom “Pukovnik-pilot Milenko Pavlović” završetkom druge faze radova na svetlosnoj signalizaciji povratio 100 posto manevarskih kapaciteta

Jasmina Petkovic

Predesednik Vučić: Počela masovna proizvodnja maski u Rumi

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija