5. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo

“Peđolino” za najmlađe u Omoljici

I ove godine “Peđolino”, predstava za decu obradovala je najmlađe Omoljčane, ali i njihove roditelje, bake i deke. U centru sela stotinak meštana pažljivo je gledala  razdragane mališane, koji su učestvovali u dogodovštinama glavnog junaka predstave.

Svake godine Mesna zajednica Omoljica u saradnji sa Domom kulture organizuje između 15 i 20 predstava godišnje za najmlađe. Jedna od njih je i ..Ovim putem iz Omoljice oni žele da pokažu da se brine i o najmlađoj populaciji i da na taj način pokušavaju da im raspuste upotpune kvaliteenim sadržajem. Namera je da ujedno na platou u centru Omoljice uvek bude mnogo ljudi i razdragane dece koje će svojim osmehom i igrom ulepšati većinu večeri u ovom selu.

Da su Mesna zajendica i Dom kulture Omoljica usresređeni na porodicu i okupljanja u centru sela, dokaz su i “Porodični dani”, manifestacija koja traje nekoliko dana i na kojoj je zastupljen raznolik program. Od sporta, folklora, predstava za decu, ali i raznih nadmetanja.

Related posts

Većnici usvojili amandman na izmene Odluke o gradskom budžetu

Zorana Stekovic

U Srbiji potvrđeno još 1.318 slučajeva korona virusa, preminulo još 18 osoba

Mirjana Popović

Kon: Kraj epidemije između 10. i 12. sedmice, ukidanje vanrednog stanja posle praznika

Jelena Belić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija