12. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Vučić sa Alabarom: Zahvaljujući „Beogradu na vodi“, privreda Srbije na stabilnom putu rasta

Privreda Srbije na stabilnom je putu rasta, zahvaljujući investicijama kao što je Beograd na vodi, poručio predsednik Vučić u razgovoru sa direktorom kompanije Igl hils Muhamedom Alabarom.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa direktorom kompanije Eagle Hills Muhamedom Alabarom sa kojim je razgovarao o svim fazama projekta Beograd na vodi.

Dvojica sagovornika razgovarali su o značaju ove investicije za ekonomski razvoj Srbije. „Kada smo razgovarali 2013. godine, stopa rasta ekonomije bila je niska ali je, zahvaljujući investicijama, kao što je projekat Beograd na vodi, privreda Srbije sada na stabilnom putu rasta i razvoja. Najzapušteniji deo grada, koji trenutno predstavlja najveće gradilište, na kojem je angažovano preko 1.500 radnika svakoga dana, pretvaramo u najlepši deo prestonice“, istakao je predsednik Vučić.

Direktor kompanije Eagle Hills Alabar pozdravio je ekonomske reforme, koje je Srbija sprovela, i obećao još bržu realizaciju svih faza ove investicije, kako bi projekat bio završen što pre.

Predsednik Vučić zahvalio je princu prestolonasledniku Ujedinjenih Arapskih Emirata šeiku Mohamedu bin Zajedu al Nahjanu i direktoru kompanije Eagle Hills Muhamedu Alabaru na ulaganjima koja su pokrenuli u Srbiji.

Related posts

Deo Sodare sutra bez vode

Katarina Popović

Sudar voza i kombija na Strelištu

Mica Milakov

Preminuo Dušan Patić Faksi, legenda pančevačkog i jugoslovenskog rukometa

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija