25. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo

Skupština Pančeva : U Omoljici će biti asfaltirana Ulica Jovana Dučića

Amandmanom na predlog rebalansa budžeta biće omogućeno asfaltiranje ulice Jovana Dučića u Omoljici.

Prema rečima odbornika SNS Ivana Tešića, ovo je dokaz odgovornosti prema naseljenim mestima kada je infrastrukturno opremanje u pitanju, što će se u narednom periodu realizovati i u drugim mestima.

Tešić je naglasio da ne misli samo na Omoljicu, već i Jabuku, Dolovo, Glogonj, Banatsko Novo Selo, Kačarevo, Banatski Brestovac, Ivanovo i Starčevo.

“SNS kao odgovorna stranka pokazuje i dokazuje na terenu da je ravnomeran razvoj za nas veoma bitan, što nas razlikuje od prethodnika koji ne samo da nisu brinuli o selima, već u pojedina nisu ni nogom kročili” ocenio je Tešić.

On je rekao da kao odbornik SNS, stranke naroda, koja zna šta je odgovornost prema svojim gradjanima, želi da se zahvali gradonačelniku i njegovom timu u ime odborničke grupe Srpske napredne stranke, poručujući da će članovi odborničke grupe SNS dati podršku za amandman koji će omogućiti radove u ulici Jovana Dučića, ali i za sve ostale amandmane i odluke od interesa za bolju budućnost naših građana.

Related posts

Četiri pobede u 7 kola ,,Odbojka 013″

Vanja Vićentić

Predsednik Vučić sutra otvara kompaniju “ZF” . SPECIJALNI PROGRAM RTV PANČEVO OD 7H U SREDU!

Jasmina Petkovic

Poginuo radnik u Pančevu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija