27. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Vesti Vršac

Partizanova nova filijala je bivši ŠAMPION ABA lige – Vršac

Partizan je pronašao novu filijalu. Umesto dosadašnje saradnje sa ekipom Mladosti iz Zemuna, crno-beli će u budućnosti slati košarkaše na “kaljenje” u Vršac, potvrdio je prvi čovek kluba iz Humske Ostoja Mijailović. Vršac je, kao Hemofarm, 2005. godine osvojio Jadransku ligu, a pet puta je bio i vicešampion Srbije u eri dominacije Partizana.

Vršac je, kao Hemofarm, 2005. godine, osvojio Jadransku ligu, a pet puta je bio i vicešampion Srbije, u eri dominacije Partizana.

– Kao što je Partizan uvek mislio, i ove godine ćemo misliti na naše mlade igrače. Ne zaboravimo da je Partizan na pretprošloj sednici UO poslao KSS zahtev za povećanje broja dvojnih licenci i da je to usvojeno. Ove godine, mi ćemo potpisati sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji sa KK Vršac, tako da će klub pored Mladosti iz Zemuna imati i Vršac u kojem će moći da razvija svoje mlade igrače. Nije ništa novo ako podsetimo da je za mlade igrače najvažnije da igraju i stiču iskustvo. To je dobro za njih, a dobro je i za klub, jer će na taj način biti spremni za izazov zvani prvi tim Partizana – poručio je predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

U Vršcu je afirmaciju stekao veliki broj košarkaša, poput Milana Mačvana, Bobana Marjanovića, Stefana Markovića, Darka Miličića, Marka Simonovića, Đorđa Gagića, Nemanje Dangubića, Nikole Milutinova, Luke Mitrovića…

izvor:srbijadanas.com

Related posts

Đilasov čovek od novca građana Srbije kupio zvezdu na nebu

Zorana Stekovic

Kovačica: Regresiran prevoz i besplatne torbe

Nikoleta Dragaš

Ana Stamenković: Važno da se sada odgovorno ponašamo

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija