3. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Opovo

Ulaganjem u putnu infrastrukturu do boljeg standarda građana

Radove na asfaltiranju puta između Barande i Sakula  obišao je Zoran Tasić, predsednik Opštine Opovo. Ukupna dužina puta koji se radi je oko 14 kilometara. Radove finansira Javno preduzeće “Putevi Srbije”, a ukupna investicija je 280 miliona dinara. Radovi su počeli u junu, a rok za završetak je 1. avgust.

Na lokalnom putu između Barande i Sakula radi se kompletna rekonstrukcija  asfaltnog zastora i proširenje puta, kaže Zoran Tasić predsednik Opštine Opovo. Put se sređuje od Idvroske raskrsnice do Sakula, kroz naseljeno mesto Sakule, od Sakula do Barande, a  u Opštini očekuju da će biti urađen i deo Ulice Oslobođenja u Barandi kod semafora.

Prema Tasićevim rečima u Sakulama se dugo nije ništa ulagalo. Osim puta, tokom predhodnog perioda radilo se i na uređenju sportskih terena, ali i centra sela.

Zoran Tasić ističe da su u Opštini Opovo važna naseljena mesta, da se sredstva raspređuju ravnomerno u zavisnosti od broja stanovnika u  svakom selu. Samo uređenje putne infrastrukture dovešće do privrednog razvoja lokalne samouprave  i boljeg života stanovništva, objasnio je Tasić.

 

Related posts

RAZGLAS VIŠE NIJE POTREBAN: Sve više Pančevaca skandira “Hej, hej Đilase, vrati pare lopove!”

Mica Milakov

Uvedena redovna odbrana od poplava na Tamišu i Neri

Jasmina Petkovic

PAVLOV: Ostvarene investicije i već isplanirana buduća ulaganja

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija