23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije

Najlepša bašta u Mediteranskom stilu

 

Završen  je konkurs  za najlepše uređenu baštu i balkon  u Pančevu, koji svake godine organizuje JKP “Zelenilo”.  U Narodnoj bašti uručene su nagrade. Ove godine titula za najlepšu baštu pripalo je  Jovanu  Iliću, dok je nagrada za najlepše uređen i osmišljen balkon  pripala  Slađani Mijatović .

Posle obilaska  članova   komisije JKP “Zelenilo ” nije bilo jednostavno odlučiti se za najlepšu baštu i balkon. Pored opšteg utiska, vrednovan je trud i zdrav izgled biljaka. Ove godine nagrada za najlepšu baštu pripala je Jovanu Iliću  koji gaji mediteranske biljke.

Prošle godine Slađani  je pripalo drugo mesto, ali je bila uporna i ove godine. “Zelenilo” je priglasilo njen balkon za najlepši u gradu.

Nijedne godine nije lako odabrati najlepšu  baštu i balkon, tako je bilo i ove. Prijavilo se dvanaestoro učesnika  u  kategorji za najlepšu baštu, a šetoro  za najlepši balko,n  kao i pet  kandidata za  najlepše uređenu javnu zelenu površinu.

Pobednici  u svim  kategorijama dobili su nagrade, vaučere koje mogu da iskoriste u cvećari i rasadniku JKP “Zelenilo” za kupovinu sadnog materijala . Od fotografija nastalih pri obilasku svih učesnika napravljena je izložba fotografija koju će svi koji dođu u Narodnu baštu moći da pogledaju u Eko paviljonu narednih mesec dana.

Related posts

Renovirano prijemno odeljenje Opšte bolnice

Jasmina Petkovic

ŽELJA U 1. LIGI SRBIJE!!!

Mica Milakov

Predsednik Vučić: Ceo život sam se spremao da gradim fabrike, da gradim puteve i pruge

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija