23. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

VELIČANSTVENA POBEDA SNS U BEGEČU

Na juče održanim izbirima sa Savet mesne zajednice Begeč kandidati Srpske napredne stranke odneli su ubedljivu pobedu i osvojili svih 9 mesta u savetu M3.

Na birališita je i izašlo 1520 glasača što je 51,96 % birača Begeča. Kandididati Srpske napredne stranke osvojili su 68,75 % glasova. Savet MZ se bira kroz dve izborne jedine na kojoj se biraju 5 članova saveta odnosno 4 člana saveta.

Na izbornoj jedinici gde se bira 5 kandidata, izlaznost je bila 719 glasača odnosno 51,61 % a kandidati Srpske napredne stranke osvojili su u proseku 466 glasova ili 64, 81 %.

Na izbornoj jedinici gde su se birala 4 člana saveta zabeležena je izlaznost od 801 glasača 52,28%, a kandidati Srpske napredne stranke osvojili su u proseku 579 glasova odnosno 72,28% i sva 4 mesta.

Ova veličanstvena pobeda pokazuje da građani podžavaju politiku Srpske napredne stranke na čelu sa Aleksandrom Vučićem i gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem. Zahvaljujemo se Begečanima na podšci, i nastavljamo sa ravnomernim razvojom i ulaganjem u sve delove grada.

Related posts

VASILJEVIĆ: Vučića je juče došlo da pozdravi pola sela – To je nešto što ne može da se naruči ili odglumi

Mica Milakov

Još 13 preminulih, 383 novozaraženih

Jasmina Petkovic

Pet osoba poginulo u terorističkim napadima u Beču

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija