8. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

VUČIĆ : Neki misle da mi nemamo pravo na istinu!

– Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se sprema da ide na Kosovo i Metohiju u septembru ili oktobru.

– Kada ću na Kosovo? U septembru ili oktobru, kad budemo mogli da pokažemo šta smo uradili iz investicionog programa za Kosovo, a do tada ćemo uspevati da snabdevamo ljude, da popunimo rafove i obezbedimo im opstanak na ognjištima – rekao je Vučić.

Kako je dodao, voleo bi da ta poseta bude u septembru.

– Ali, biće septembar ili oktobar – rekao je on.

Mala smo mi zemlja da bi smo po nekima imali pravo na istinu. Neki misle da mi nemamo pravo na istinu i da smo prinuđeni da prihvatimo njihove istine – rekao je Vučić govoreći o histeričnim reakcijama na informacije koje je izneo u vezi sa istragom ubistva Olivera Ivanovića.

– Pustio sam ih da izgovore najveće godosti, a danas konstatujem da nisam dobio odgovore na moja pitanja. Jedini odgovor je bio od albanskog tužioca – istakao je predsednik i dodao da će verovatno na Kosovo u septembru ili oktobru.

Predsednik je rekao da je zabrana ulaska političara još jedno kršenje sporazuma.

– Baš me briga što mrze mene, ali je važno kako se ophode prema Srbima na KiM. Možete vi da zabranjujete sve, ali Srbi će imati šta da jedu i piju – rekao je predsednik. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će Srbija u narednih dan ili dva uspeti dodatno da snabde robom široke potrošnje prodavnice na KiM.

Kako je rekao, to nije uvek lako i jednostavno, ali veruje da će Srbija obezbediti, ne samo da naši ljudi ne budu gladni i žedni, već da imaju normalan i pristojan život.

– Posebno sam zadovoljan zbog činjenice da smo u prehtodnih nekoliko dana uspeli, a nadam se da ćemo u narednih dan ili dva dodatno uspeti da snebdevo robom široke potrošnje prodavnice širom KiM – istakao je Vučić.

Related posts

Pelemiš: Virus se širi onoliko koliko mu dozvolimo

Branislava Grčić

Vučić čestitao predsedniku Evropske narodne partije Žozefu Dolu na rezultatima izbora za Evropski parlament

Zorana Stekovic

Saobraćajka na beogradskom putu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija