28. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

VUČIĆ : Neki misle da mi nemamo pravo na istinu!

– Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se sprema da ide na Kosovo i Metohiju u septembru ili oktobru.

– Kada ću na Kosovo? U septembru ili oktobru, kad budemo mogli da pokažemo šta smo uradili iz investicionog programa za Kosovo, a do tada ćemo uspevati da snabdevamo ljude, da popunimo rafove i obezbedimo im opstanak na ognjištima – rekao je Vučić.

Kako je dodao, voleo bi da ta poseta bude u septembru.

– Ali, biće septembar ili oktobar – rekao je on.

Mala smo mi zemlja da bi smo po nekima imali pravo na istinu. Neki misle da mi nemamo pravo na istinu i da smo prinuđeni da prihvatimo njihove istine – rekao je Vučić govoreći o histeričnim reakcijama na informacije koje je izneo u vezi sa istragom ubistva Olivera Ivanovića.

– Pustio sam ih da izgovore najveće godosti, a danas konstatujem da nisam dobio odgovore na moja pitanja. Jedini odgovor je bio od albanskog tužioca – istakao je predsednik i dodao da će verovatno na Kosovo u septembru ili oktobru.

Predsednik je rekao da je zabrana ulaska političara još jedno kršenje sporazuma.

– Baš me briga što mrze mene, ali je važno kako se ophode prema Srbima na KiM. Možete vi da zabranjujete sve, ali Srbi će imati šta da jedu i piju – rekao je predsednik. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će Srbija u narednih dan ili dva uspeti dodatno da snabde robom široke potrošnje prodavnice na KiM.

Kako je rekao, to nije uvek lako i jednostavno, ali veruje da će Srbija obezbediti, ne samo da naši ljudi ne budu gladni i žedni, već da imaju normalan i pristojan život.

– Posebno sam zadovoljan zbog činjenice da smo u prehtodnih nekoliko dana uspeli, a nadam se da ćemo u narednih dan ili dva dodatno uspeti da snebdevo robom široke potrošnje prodavnice širom KiM – istakao je Vučić.

Related posts

Osumnjičeni se terete za „rasnu i drugu diskriminaciju“

Mica Milakov

Drugi paket mera podrške privredi vredan 66 milijardi dinara kreće odmah

Nikola Toadjer

Pavlov i Bojanić : ATP od ponedeljka normalno!!!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija