27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije

Više od 120 mališana maskirano u crtane junake družilo se u Jabuci

 

MZ Jabuka i Dom kulture “Kočo Racin” drugu godinu za redom organizovali su maskembal za najmlađe. Cilj ovakvih okupljanja je druženje sa decom, kako bi za vreme raspusta bili što kreativniji. U centru Jabuke bilo je više od 120-toro maskiranih mališana.

Jabuka je bila centar okupljanja princeza, maskiranih junaka i drugih likova iz crtanih filmova. Ovo je bila prilika, da se mališani na kratko nađu u ulozi svojih junaka. Osim toga, deca su crtala po betonu, dok su animatori bili tu da im pomognu da pokrenu svoju maštu.

– Ideja je bila da okupimo decu  do 12 godina, da se malo družimo. Tu su bili i animatori. Svako dete, učesnik, dobilo je zahvalnicu i skroman poklon, a pet najkreativnijih maski dobilo je posebne nagrade. Naša ideja je da deca na raspustu kreativno iskoriste svoje vreme, da napravimo lepo druženje, zabavu – rekla je Marijana Zagorac direktorka Doma kulture “Koče Racin”.

 

– To je bio predlog ženskog dela ekipe Saveta MZ Jabuka. U saradnji sa direktorkom Doma kulture uvek se rado odazivamo ovakvim manifestacijama – rekao je Slobodan Ilić, predsednik Saveta MZ Jabuka.

Na maskembalu je učestvovalo 120 mališana, što je dokaz da je pored poklona njima najvažnije i druženje.

Related posts

Počeo sa radom kol centar za prijavljivanje za vakcinaciju

Mirjana Popović

Preminuo glumac Milan Lane Gutović

Mirjana Popović

PREDSEDNIK VUČIĆ NA HORGOŠU: Zajedno smo snažniji i jači, do Segedina za 35 minuta!

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija