24. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Većnici usvojili amandman na izmene Odluke o gradskom budžetu

 

Gradski većnici su na danas održanoj sednici usvojili amandman na predlog odluke o izmenama Odluke o budžetu grada Pančeva kojim se JKP ATP-u umanjuju sredstva u iznosu od 6 miliona dinara i raspoređuju se drugim korisnicima budžeta. Većnici su usvojili i odliku Nadzonog odbora JKP „Grejanje“ o korekciji cene grejanja.

Gradska stambena agencija, Gradska uprava – Sekretarijat za urbanizam, Zavod za zaštitu spomenika kulture i Mesna zajednica Omoljica odlukom o budžetu planirana su im određena sredstva da bi neometano funkcionisla do kraja godine. Zato je odlučeno da se podnese amandman kojim se JKP ATP umenju sredstva za 6 miliona i rasporedjuju ovim korisnicima.

Većnici su usvojili i odluku Nadzornog odbora JKP “Grejanje”  o korekciji cene koje nije bilo  od 2013. godine i to za tarifnu grupu 1 stambeni prostor po metru kvadratnom.

Na današnjoj sednici usvojene su izmene programa poslovanja  JKP „Zelenilo“, “Mladost”, “Starčevac”, “Omoljica”, “Vodkom” iz Jabuke, “Glogonj”, kao i izmene finansijskih planova Mesne zajednice Omoljica i Dolovo.

 

 

 

 

 

Related posts

Bolnica: Ne nasedajte na laži i dezinformacije sa društvenih mreža

Branislava Grčić

FUDBAL: „Dinamo“ bolji od lidera tabele, sumnjiv poraz „Želje“

Jasmina Petkovic

Andrea Stojadinov među najuspešnijim sportistima

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija