1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vučić uputio pismo saučešća predsedniku Ruske Federacije Putinu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo saučešća predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu, povodom žrtava poplava u Irkutskoj oblasti, u kome se kaže:

„Primite iskreno saučešće zbog žrtava velikih poplava koje su pogodile Irkutsku oblast. Molim Vas da porodicama poginulih, kao i onima koji tragaju za svojim najbližima, prenesete izraze dubokog saosećanja, a povređenim najbolje želje za brz oporavak.

Stanovnicima oblasti pogođenoj poplavama, u ovim teškim trenucima, upućujem reči ohrabrenja i podrške da se izbore sa posledicama prirodne katastrofe. Srbija je spremna da, u okviru svojih mogućnosti, pomogne, jer, ono što imamo, uvek možemo da od srca podelimo sa prijateljima. Ne zaboravljamo da su i nama, kada je pre pet godina Srbija bila pogođena katastrofalnim poplavama, pomogli i prijatelji iz Rusije. Uvek ćemo duboko da cenimo požrtvovanost ruskih spasilaca, koji su, rizikujući svoje živote, tada prvi pritekli u pomoć“, navodi se u pismu predsednika Vučića.

 

Related posts

ComNet Srbija na Sajmu informisanja

Nikoleta Dragaš

Predavanje “Um na drum” u Gimnaziji

Jasmina Petkovic

Boškan uz mališane na Igrama u Novom Sadu

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija