27. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Sport Vesti

9. Pančevački akvatlon: 13 medalja za triatlonce “Tamiša”

Hladna voda, jako sunce ili Tamiš koji ne ide na ruku plivačima možda su neki od razloga da pojedini takmičari odustanu ili ne preplivaju određenu distancu. To ne važi za Triatlonce kluba “Tamiš”. U nedelju je održano takmičenja u Akvatlonu u Pančevu na kome su oni osvojili 13 medalja.koga su oni osvo  Prepreka za njih nema, a čak i da se nađu u nekoj nepredviđenoj situciji, iz nje izlaze kao pobednici. Mlađi takmičari kluba puni su entuzijazma,  a volja da postanu bolji se podrazumeva. Ovo su samoneki od njih.

Prema rečima trenera Koste Mirkovića, oni su zadovoljni rezultatima. Kaže da uvek može bolje, ali da je u sportu nekada presudna i sreća Kao i na svakom i na ovom takmičenju bilo je nekoliko situacija gde su sudije, greškom, dodelile kaznene poene, ali Mirković objašnjava da je sve to sastvani deo sporta i da su to uobičajne situacije, gde ne možete okriviti nikoga jer krivca nema.

Prvo mesto u Starosnoj grupi 3, osvojio je Marjan Lukić, a treće takođe naš takmičar Dušan Lukić. Ono što je bitnije za Marjana je da je u ukupnoj konkurenciji bio šesti.

Prvo takmičenje nakon kraće pauze je poslednjeg vikenda jula na Vlasini održava se Državno prvenstvo u Olimpijskom triatlonu, u avgustu svakog vikenda sledi trka, u Somboru, Sremskoj Mitrovici , Novom Sadu, Beogradu. U septembru je zvanični kraj triatlon trka u Srbiji.

Related posts

Novi red vožnje ATP-a

Jasmina Petkovic

VUČIĆ pred 15.000 Pančevaca. Predsednika dočekalo više ljudi u Pančevu nego što ih je opozicije ikad videla na protestu ! Vučić : NOVI INVESTITORI, PUTEVI I OBJEKTI ZA NAJMLAĐE ZA JUŽNI BANAT.

Mica Milakov

Odlična ponuda zimnice na pančevačkoj pijaci

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija