14. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Počelo posipanje rizle na tri ulice u Dolovu

U Romskom naselju u Dolovu danas su počeli radovi na postavljanju rizle u tri ulice. Početak radova obišao je Predrag Živković, zamenik gradonačelnika, koji je rekao da je cilj ovih radova povećanje bezbednosti u saobraćaju i saniranje ulica gde su oštećenja najveća.

Predstavnici Grada Pančeva su tokom prethodnog perioda imali nekoliko sastanaka sa meštanima Dolova i članovima Saveta Mesne zajednice kako bi čuli koji su problemi i zato su doneli odluku da se počne sa radovima u tri ulice u Romskom naselju u Dolovu .

Prema rečima Dragoslava Gligorijeva, predsednika Mesne zajednice Dolovo u poslednje četiri godine ulagalo se u Romsko naselje u ovom mestu, a nastaviće se sa sređivanjem ostalih delova Dolova.

U Mesnoj zajednici obećavaju da će u narednom periodu biti bacana rizla po onim ulicama gde se to do sada nije radilo, pojedine ulice će biti i asfaltirane, a završeni su i radovi na Trgu u centru Dolova.

Related posts

Gradonačelnik Pančeva razgovarao sa poljoprivrednicima Dolova

Jasmina Petkovic

Manje zakupnine za gradske poslovne prostore u Pančevu

Jasmina Petkovic

Vučić: Srbi i Hrvati da se zbliže, mržnja ne donosi dobro

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija