27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Kovin Najvažnije

Meštani Dubovca obeležili seosku slavu i pokazali renovirani Centar za kulturu

Renovirana sala Doma kulture i nadogradnja ovog objekta pretvorila je oronulu zgradu u multifuncionalnu. Seoska slava Vidovdan, koju su meštani obeležili, bila je povod da se meštanima pokaže ono što je uradila Opština Kovin za Dubovac. Iz budžeta Opštine za ovaj objekat izdvjeno je više od osam miliona dinara.

Mesna zajednica Dubovac obeležila je seosku slavu uz rezanje slavskog kolača. Ujedno, ovo je bila prilika da se pokažu nove prostorije Centra za kulturu koje su renovirane i u koje je Opština Kovin uložila više od 8 miliona dinara. Projekat je rađen višefazno, a sada meštani mogu da uživaju u njemu, jer će biti multifunkcionalan.

Kovin ili Smederevo su bile lokacije na kojima su meštani Dubovca morali da idu kako bi obeležili važnije datume u svom životu. Sada će ovaj prostor moći da koriste deca, ali i omladina u razne svrhe. Zlatko Tilić, predsednik Mesne zajednice Dubovac pohvalio je opštinu i zahvalio na ovom objektu.

Ratko Gavrilov prvi je meštanin Dubovca koji će koristiti renoviranu salu. On će da krsti dete, a nakon njega i mnogi drugi će moći da koriste ovaj objekat.

Poslednje nedelje jula organizuje se veliki turnir u ovom mestu na kojem učestvuje 70, 80 ekipa. Sada će prvi put gosti turnira moći da se uživaju u ovom prostoru.

Related posts

SNS obeležio stranačku slavu Svetu Petku u Pančevu

Mica Milakov

Upis dece u prvi razred

Vanja Vićentić

Košarkaši ,,Tamiša” na 5. poziciji u Ligi Srbije

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija