25. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije

SNS predao listu za izbore u MZ Dolovo, Jabuka i Omoljica

 Predstavnici Srpske napredne stranke predali su Gradskoj izbornoj komisiji u četvrtak, 27. juna, spisak kandidata za izbore za Savete mesnih zajednica u Omoljici, Dolovu i Jabuci. Liste će nositi imena “Za budućnost Jabuke “, „Za budućnost Dolova” i „Za budućnost Omoljice”:

Prema rečima Saše Levnajića, naši predstavnici u ovim mesnim zajednicama su u prethodnom periodu dali veliki doprinos razvoju svojih sredina, uložili mnogo truda, napora i ličnog odricanja i radili u interesu građana.

Mi kao stranka planiramo da i u narednom periodu radimo na taj način, poručio je Levnajić.

Jedan deo kandidata je već u Savetima mesnih zajednica.

Predložili smo i  mlade ljude sa novim idejama i željom da se posvete radu i razvoju svojih lokalnih zajednica, rekao je prilikom predaje izbornih lista poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Pančevu Saša Levnajić.

Levnajić se osvrnuo i na pozive za bojkot izbora.

To su političke strukture koje nemaju nikakav kontakt s građanima, koje nisu na terenu, nisu prisutne među ljudima i koje nemaju hrabrosti da izađu među ljude i da se suoče sa njima, navodi Levnajić.

Oni nemaju ništa da im ponude, pa zbog toga nas bojkotuju. Za njih je bojkot rešenje za  neuspeh i za nespobnost da skupe potpise za  izbore. koji su pred nama, zaključio je Saša Levnajić.

Levnajić je pozvao sve žitelje Jabuke, Dolova i Omoljice da 14. jula izađu na izbore i glasaju za Savete mesnih zajednica.

Related posts

Patrijarh: Možemo se pomoliti Bogu i u svome domu

Nikoleta Dragaš

“Zelenilo” letnje biljke zamenilo jesenjim

Nikoleta Dragaš

Fudbaleri “Železničara” započeli pripreme

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija