26. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Sport

Dejan Milosavljev, najbolji golman Evrope, u poseti Dolovu

Dejan Milosavljev, najbolji golman Erope, posetio je svoj rodni kraj Dolovo. Najmlađi su bili ushićeni i želeli su da se fotografišu s njim. Takođe, Rukometna akademija “Dinamo” poklonila je rukometašima iz Dolova 15 lopti.

Dolovo, je na oduševljenje mnogih, a najviše najmlađih, posetio Dejan Milosavljev, 23 – godišnji rukometni reprezentativac Srbije. Oduševljenje nije mogao da sakrije, a kaže da je sada bilo teže izaći pred meštane rodnog mesta,  nego govoriti pred 150 hiljada ljudi u Skoplju. Bilo je očigledno da su ga obuzele emocije, što nije ni čudno, s o bzirom da je ovo njegovo selo i da u njemu žive roditelji kojima duguje ovo što je postigao.

Gradonačelnik Pančeva pohvalio je mladog golmana s obzirom da je uprkos brojnim obavezama izdvojio vreme da poseti svoje rodno mesto.

Dejan Perić, nekadašnji trener mladog Dejana Milosavljeva pohvalio ga je i rekao da svi mi, pogotovu roditelji težimo da deca imaj svoje idole.To je pravi način kako bi se oni razvijali i svoje snove dosanjali.

Dragoslav Gligorijev, predsednik MZ Dolovo, istakao je važnost posete mladog rukometaša. On kaže da je bitno da se ulaže u mlade i u sport i to jedna od glavnih misija ove lokalne samouprave.

Rukometna akademija “Dinamo” iskoristila je ovaj događaj i mladim rukometašima iz Dolova poklonila 15 lopti. Inače, Dejan Milosavljev, prolašen je za najboljeg golmana Evrope.

Related posts

Pogledajte lice doušnika! Ko je Iskra Krstić?

Branislava Grčić

Danas su Blagovesti

Branislava Grčić

Novcem iz gradskog budžeta napravio vodenicu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija