12. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Politika Vesti

SAŠA PAVLOV : Lokalna vlast na čelu sa SNS, dovodjenjem kompanije ZF,dokazala da misli o gradjanima i novim generacijama

Na konferenciji za novinare Gradskog odbora SNS, Saša Pavlov gradonačelnik Pančeva, je rekao da je zahvaljujući Strategiji razvoja Grada, usvojenoj za perod od 2014. do 2020 godine, lokalna samouprava uspela da obezbedi kapitalne investicije i dovede jednu od najjačih nemačkih kompanija ZF u Pančevo. Prema njegovim rečima,ovo je samo početak naglašavajući da stižu novi investitori, što dokazuje da je ova lokalna vlast odgovorna I da misli na buduće generacije.

Lokalna samouprava,odnosno Srpska napredna stranka kao odgovorni nosilac vlasti, sa svojim predstvnicima, zaokuržila je važan proces započet 2014. godine, a u potpunosti inteziviran 2016. godine, do danas, rekao je Saša Pavlov,  gradonačelnik Pančeva na konferenciji za novinare Gradskog odbora SNS –a.

Prema njegovim rečima,  na početku mandata ustanovljeno je da bez privrednog rasta, kojeg do tada nije bilo,  nema ni unapređenja kvaliteta života na nivou  lokalne zajednice.

Zato je Strategija razvoja grada Pančeva za period od 2014 do 2020 godine,  kroz svoje razvojne planove i programe kapitalnih investicija u suštini pisani koncenzus svih glavnih faktora u ovom gradu, poručio je Pavlov

Pavlov je govoreći o kompaniji ZF koja je  počela sa radom u Pančevu i njenom otvaranju na kome je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rekao da ona nije došla u naš grad zbog jeftine radne snage, već zbog procene da ovde postoje kvalitetni radnici i dobar sistem obrazovnih insitucija koje mogu da obezbede  dobar kadar  za dalji razvoj  ove kompanije.

Prvi pozitivni rezultati  ovakve investicije biće vidljivi kada nivo zaposlenosti bude pun, kao i kada nivo lokalnih  prihoda  bude maksimalan, jer smo mi odgovorna vlast koja  radi strateški i razmišlja o svojim građanima i budućim generacijama, zaključio je Pavlov.

 

Related posts

Položeni venci na spomenike narodnim herojima u gradskom parku

Mica Milakov

Odlikovanja pripadnicima MO i VS, predsednik Vučić: Vi ste posebni

Zorana Stekovic

Građani se opraštaju od patrijarha Irineja, sahrana u nedelju u kripti Hrama Sveog Save

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija