18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo Servisna informacija Vesti

ZBOG RADOVA JKP “Grejanje” NEOPHODNO PREUSMERAVANJE SAOBRAĆAJA U ULICI ŽARKA ZRENJANINA

Zbog sanacije havarije na cevovodu u Ulici Žarka Zrenjanina kod broja 41 (prelaz između naselja Sodara i ulaza u Dom zdravlja „Donji grad“) koju će obavljati radnici JKP „Grejanje“, u nedelju, 23.06.2019. godine, će biti neophodno zatvaranje saobraćajnice u tom delu ulice.

Ekipa JKP „Grejanje“ će radove započeti u 6,00 sati, a procena je da će se na ovom potezu raditi do poslepodnevnih sati, tako da će tokom celog dana biti neophodno preusmeravanje saobraćaja, kao i izmena trase autobusa ATP-a.

 

23.06., zbog sanacije havarije na cevovodu u ul.Žarka Zrenjanina, doćiće do izmene trasa linija gradskog prevoza. Autobusi JKP ATP-a na linijama za Starčevo, Omoljicu, Banatski Brestovac i Ivanovo kretaće se sledećim ulicama : Milorada Bate Mihailovića, Maksima Gorkog, Valdimira Žestića, Žarka Zrenjanina i dalje starom trasom. Neće se koristiti stajalište na Sodari kod Turske glave.

 

 

 

Related posts

Havarija na vodovodnoj mreži

Branislava Grčić

Sećanje na Đorđa Vajferta, srpskog industrijalaca i dobrotvora

Vanja Vićentić

Rekonstrukcija Boračke ulice u Vojlovici

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija