7. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo Servisna informacija Vesti

ZBOG RADOVA JKP “Grejanje” NEOPHODNO PREUSMERAVANJE SAOBRAĆAJA U ULICI ŽARKA ZRENJANINA

Zbog sanacije havarije na cevovodu u Ulici Žarka Zrenjanina kod broja 41 (prelaz između naselja Sodara i ulaza u Dom zdravlja „Donji grad“) koju će obavljati radnici JKP „Grejanje“, u nedelju, 23.06.2019. godine, će biti neophodno zatvaranje saobraćajnice u tom delu ulice.

Ekipa JKP „Grejanje“ će radove započeti u 6,00 sati, a procena je da će se na ovom potezu raditi do poslepodnevnih sati, tako da će tokom celog dana biti neophodno preusmeravanje saobraćaja, kao i izmena trase autobusa ATP-a.

 

23.06., zbog sanacije havarije na cevovodu u ul.Žarka Zrenjanina, doćiće do izmene trasa linija gradskog prevoza. Autobusi JKP ATP-a na linijama za Starčevo, Omoljicu, Banatski Brestovac i Ivanovo kretaće se sledećim ulicama : Milorada Bate Mihailovića, Maksima Gorkog, Valdimira Žestića, Žarka Zrenjanina i dalje starom trasom. Neće se koristiti stajalište na Sodari kod Turske glave.

 

 

 

Related posts

Emirati veliki prijatelji Srbije! Al Dahra neće otpuštati radnike tokom vanredne situacije, nego će ih dodatno stimulisati

Jasmina Petkovic

Položeni venci na spomenik borcima Velikog rata u Kovinu

Jasmina Petkovic

Konkurs za dodelu 76 učeničkih stipendija

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija