28. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije

Izmenjen režim saobraćaja i zatvaranje ulica povodom Karnevala

Obaveštavamo javnost o izmeni režima saobraćaja i zatvaranju ulica povodom međunarodne i gradske manifestacije ’’Internacionalni karneval Pančevo 2019’’

Zbog programa na centralnoj bini koja će biti postavljena u ulici Kej Radoja Dakića, u produžetku ulice Nikole Tesle/ Trg Đorđa Vajferta u Pančevu, biće zatvorena ulica Kej Radoja Dakića od ugla ulice Đura Jakšić do ul. Dr Svetislava Kasapinovića, dana 21. juna od 16 часова до 23. juna 2019. do 07 časova.

Zbog međunarodne karnevalske povorke, u subotu, 22.06.2019.god. u Pančevu, biće zatvorena ulica Vojvode Radomira Putnika, i to:

– od 15 časova zatvara se deo ulice Vojvode Radomira Putnika od ul.Karađorđeve do ul.Vojvode Petra Bojovića, radi postavljanja zaštitnih ograda i tehnike;

– od 18 časova u celoj ulici Vojvode Radomira Putnika, ul. Miloša Trebinjca od ul. Miloša Obrenovića do ul. Vojvode R.Putnika, ul. Oslobođenja od kružnog toka do ul. Vojvode R.Putnika.

Zbog kretanja i programa međunarodne karnevalske povorke za saobraćaj će biti zatvorene ulica kojom se povorka kreće , kao i delovi ulica koje se ukrštaju sa ulicom Vojvode R. Putnika.

Početak međunarodne karnevalske povorke je u 20 časova. Okupljanje karnevalskih grupa i učesnika je od 19 časova u ul. Miloša Trebinjca.

Molimo stanare pomenutih ulica da, ako imaju potrebu da se kreću svojim vozilima u navedeno vreme zatvaranja ulica, vozila izmeste pre zatvaranja ulica. Imajući u vidu da se očekuje veliki broj učesnika i posetilaca, molimo sve koje dolaze svojim vozilima da se parkiraju na mestima predviđenim za parking van ulica predviđenih za zatvaranje.

U petak, 21.06.2019.g., molimo vozace da ne parkiraju svoja vozila na javnoj površini u produžetku ulice Nikole Tesle ka silosu, zbog postavljanja bine.

U subotu, 22.06.2019.g., molimo vozace da ne parkiraju svoja vozila na javnoj površini kod Železničkog parka i silosa, zbog postavljanja i ispaljivanja vatrometa.

Obaveštavamo ugostiteljske objekte koji posluju na teritoriji grada Pančeva da je, na osnovu Zaključka Gradonačelnika grada Pančeva, odobreno produženje radnog vremena svim ugostiteljskim objektima na teritoriji grada Pančeva, povodom manifestacije ’’Internacionalni karneval Pančevo 2018’’, tako da na dan 21. i 22.jun 2019.g., ugostiteljski objekti mogu da rade do 03,00 sata narednog dana.

Zahvaljujemo svim sugrađanima na razumevanju i podršci da predstavimo naš grad na najbolji način i, kao uvek, budemo dobri domaćini svim gostima i posetiocima koji su u Pančevo dobrodošli !

Organizacioni odbor

 

 

Related posts

Švarglijada u Lokvama – konkurencija sve jača

Nikoleta Dragaš

Još jedan nemački investitor u Pančevu

Mica Milakov

Vučić: Čelično prijateljstvo, delimo i dobro i zlo

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija