17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Kovin Najvažnije Sport Vesti

Novi košarkaški teren u Kovinu

U Kovinu je puštena u funkciju renovirana podloga otvorenog košarkaškog terena u okviru Ustanove za sport. Sredstva za renoviranje ovog terene obezbeđena su preko pokrajinskog Sekretarijata za sport i omladinu u iznosu od 2 i po miliona dinara. U Kovinu najavljuju da će do 1. septembra biti završeni svi radovi tekućeg održavanja sportskih terena na teritoriji cele opštine.

Prošle godine Kovin je dobio novu, najsavremeniju Halu za male sportove. Nastavljajući da brine o svojim sportistima i rekreativicma  Opština Kovin je konkurisala i dobila sredstva od Pokrajine za renoviranje košarkaškog terena koji se nalazi pored nove Hale.

Prema rečima Dejana Janjevića, direktora Ustanove za sport u Kovinu, lokalna samouprava je prepoznala značaj sporta, tako da će se pored renoviranja ovog terena nastaviti sa sređivanjem i ostalih na teritriji Opštine.

Novi košarkaši teren svečeno su otvorili mladi košarkaši otkrivanjem košarkašte table, a nadležni najavljuju da će u narednom periodu biti uređena nova žičana ograda oko terena, kao i da će biti sanirano i osvetljenje na novom terenu za košarku.

Related posts

Vučić i Brnabić sastali se sa službama bezbednosti

Zorana Stekovic

SKUPŠTINA: Popis stanovništva od 1. do 31. oktobra

Katarina Popović

Avioni iz Srbije od 1. avgusta mogu da lete u Austriju

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija