25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Ekonomija Vesti

Vučić: Velika kompanija dolazi u Zaječar, zaposliće 2.000 ljudi

Postignut je dogovor sa jednom velikom kompanijom, koja će napraviti fabriku u Zaječaru i već od januara do juna zaposliti 2.000 ljudi, rekao je Vučić na skupu u Zaječaru, u okviru kampanje Budućnost Srbije.

Predsednik  Vučić  je istakao da je to velika i važna vest, ali da još ne može da saopšti o kojoj kompaniji je reč. Sa tom kompanijom će u narednih mesec dana biti potpisan ugovor. „Od januara kreće zapošlljavanje i za šest meseci biće zaposleno u novoj kompaniji, novoj fabrici, 2.000 ljudi timočkog okruga. To je najvažnija vest koja se decenijama čekala“, istakao je Vučić.

Predsednik kaže da će to značiti budućnost za 2.000 porodica, ali i mnogo više novca za Zaječar, mnogo dobrih puteva, rešavanje pitanja kanalizacije, vodovoda i drugih infrastruktrunih problema.

Istakao je da se država borila mesecima i godinama za dovođenje takve kompanije u Zaječar, pošto su do sada uglavnom investitori u poslednjem trenutku odustajali od tog grada.

„Dobio sam konačnu potvrdu, molili su me da ne govorim ime kompanije, ali dogovor je postignut“, istakao je Vučić.

Related posts

Vučić u poseti bolnici “Sveti Sava” u Beogradu

Nikoleta Dragaš

Vasiljević: Najstrože kazne za zloupotrebe

Zorana Stekovic

Bronza za Strahinju Stevšića na Prvenstvu Srbije u planinskom trčanju

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija