21. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Unija mladih SNS u akciji uređivanja igrališta

Članovi Mesnih odbora Srpske napredne stranke Mladost i Jabuka  danas su uređivali dečja igrališta. Farbane su ljuljaške, klackalice,  a uređivan je i prostor na kome se igrališta nalaze. U narednom periodu najavljuju nastavak akcija kojima će urediti svoje Mesne zajednice.

I pored izuzetno toplog vremena članovi Mesnog odbora SNS-a Mladost  uređivali su dečje igralište pored Hrama Svetog Save  u naselju Mladost. Cilj im je da se obnove sva igrališta u ovom delu grada i da se postave nova, kaže Srđan Nikolić, poverenik MO SNS Mladost 1.

I u Jabuci u romskom naselju članovi Mesnog odbora SNS iz ovog mesta uređivali su dečje igralište. Oni svake  nedelje organizuju akcije u svom mestu, kao bi ga što više uredili.

I u narednom periodu će oba Mesna odobora nastaviti sa sličnim akcijama. U MO Mladost kažu da će posipati puteve koji nisu asfaltirani u ovoj mesnoj zajednici, dok će u Jabuci već naredne nedelje imati akciju prikupljana reciklažnog otpada.

Related posts

Radovanović: Monika je stabilno, očekujem njen oporavak

Zorana Stekovic

Pančevci pobednici dolovačke Vinarijade

Aleksandra Miloševska

Predsednik Vučić iz Brisela: Ne očekujem ništa od Kurtija, više me zanima šta će reći evropski predstavnici

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija