18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Unija mladih SNS u akciji uređivanja igrališta

Članovi Mesnih odbora Srpske napredne stranke Mladost i Jabuka  danas su uređivali dečja igrališta. Farbane su ljuljaške, klackalice,  a uređivan je i prostor na kome se igrališta nalaze. U narednom periodu najavljuju nastavak akcija kojima će urediti svoje Mesne zajednice.

I pored izuzetno toplog vremena članovi Mesnog odbora SNS-a Mladost  uređivali su dečje igralište pored Hrama Svetog Save  u naselju Mladost. Cilj im je da se obnove sva igrališta u ovom delu grada i da se postave nova, kaže Srđan Nikolić, poverenik MO SNS Mladost 1.

I u Jabuci u romskom naselju članovi Mesnog odbora SNS iz ovog mesta uređivali su dečje igralište. Oni svake  nedelje organizuju akcije u svom mestu, kao bi ga što više uredili.

I u narednom periodu će oba Mesna odobora nastaviti sa sličnim akcijama. U MO Mladost kažu da će posipati puteve koji nisu asfaltirani u ovoj mesnoj zajednici, dok će u Jabuci već naredne nedelje imati akciju prikupljana reciklažnog otpada.

Related posts

Ministar Vulin: Pripadnici Vojske Srbije motivisani za izvođenje vežbe „Sadejstvo 2020“

Nikoleta Dragaš

Preminulo 55 osoba, 6534 novozaraženih

Jasmina Petkovic

Usvojen rebalans budžeta za Javno-komunalna preduzeća

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija