17. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Huligani Vuka Jeremića uništavaju javnu imovinu

Ni Pančevo nije poštedjeno nasilničkog i vandalskog ponašanja šator opozicije. Jeremićeveve malobrojne pristalice rešile su ponovo da uništavaju i prljaju Pančevo, uništavajući imovinu svih gradjana.

Ružene su institucije, imovina gradjana, fasade…To se zove huliganstvo i vandalstvo. I na kraju ko plaća sve to? Poreski obveznici, odnosno svi gradjani..

Pretnje, uništavanje i privatne i javne svojine su jedini program nasilnika iz SzS, što je nedopustivo i za najoštriju osudu. Dok se drzava i predsednik zalažu za mir, toleranciju, stabilnost i ubrzan razvoj , huligani predvodjeni Jeremicem, očigledno u nedostatku programa i ideje znaju samo da maltretiraju sve građane.

Kada će Vuk Jeremić dokazati poreklo imovine, odnosno milione evra koje ima na računu, nekretnine u Americi, odnosno Nju Jorku, skupocene satove, automobile?

Koliko puta je samo uhvaćen u laži?

Gde su odgovori na pitanja o njegovoj saradnji sa Patrikom Hoom, internacionalnim kriminalcem koji je osudjen za korupciju, velikim prijateljem Vuka Jeremica, donatorom i dobrotvorom.

Pored toga sto je opustošio sve šta je mogao za sobom nije ostavio ništa osim problema, Kosovo je u ovakvom stanju između ostalog i zbog njega.

Čak se i na televiziji koju drze njegovi mentori bruka, lagajući da nije postojala tajna platforma za pregovore o Kosovu.

 

Related posts

Ministarstvo za rad odobrilo sredstva za renoviranje Doma za stara i duševno obolela lica u Starom Lecu

Zorana Stekovic

RK Dinamo izgubio od Železničara

Mica Milakov

Smanjuje se broj novoobolelih od Kovida – 19 u Južnom Banatu

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija