28. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Akcija “Radost davanja”, dobar odziv Pančevaca!

Gradskoj akciji Crvenog krsta u dobrovoljnom davanju krvi pridružila se i RTV Pančevo sa svojom akcijom “Radost davanja”, koja se organizuje još od 2008. godine. Akcija je organizovana u prostorijama Crvenog krsta, odziv je bio veliki i preko 30 davalaca dalo je krv.

Zaposleni u RTV Pančevo podržali su gradsku akciju Crvenog krsta i nastavili svoju humanitarnu akciju prikupljanja krvi “Radost davanja”. Prema zakonu o transfuziološkoj medicini, od septembra prošle godine u Pančevu krv sakuplja pokrajinski Zavod za transfuziju krvi iz Novog Sada. U prostorijama Crvenog krsta u okviru redovnog prikupljanja krvi, akciju pored zaposlenih u RTV Pančevu priključili su se drugi pančevci kako bi doprineli da zalihe krv u narednom peridu budu stabilne.

Posle dobrovoljnog davanja krvi davaoci bi treba da se okrepe, nešto da pojedu i popiju. Humanitarnu akiciju “Radost davanja”  podržali su kafe klub picerija  “Dvorište”, pekara “Bistro”i lanac prodavnica TSV.

Related posts

Pantelić bez simptoma pobedio koronu: Igrao sam fudbal ništa nisam osećao, odem sa suprugom na test ona negativna – ja pozitivan

Jasmina Petkovic

Ana Žikić mis ovogodišnjeg vršačkog Grožđebala

Jasmina Petkovic

Ministar Vulin: Žandarmerija – jedan od stubova stabilnosti i bezbednosti Srbije

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija