15. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Dve grupe dnevnog boravka u Isidorinoj školi

Osnovna škola “Isidora Sekulić” ima dnevni boravak u kome mogu da borave dve grupe dece iz prvog i drugog razreda. U boravku se rade svi zadaci vezani za školi, ali deca tamo imaju vremena i za slobodne aktivnosti. Vreme provode kvalitetno, jer rade dve učiteljice koje su potpuno posvećne njihovom boravku na ovom mestu.

Veoma je zabavno u dnevnom boravku u Isidorinoj školi, jer pored  redovnih aktivnosti deca ovde imaju vremena i za ples i druženja, što je kamera Televizije Pančevo i zabeležila.

Dve učiteljice rade sa decom, svaka u svojoj grupi i one ističu da se ovde radi kvalitetno sa mališanima i da im je vreme potpuno ispunjeno.

Osnovna škola “Isidora Sekulić” dobila je dve grupe dece za dnevni boravak. Posebna grupa prvog razreda i posebna grupa boravka dece za drugi razred. Roditelji kada dovedu ujutru dete u boravak, po njega dolaze tek po završetku radnog vremena, jer boravak radi do 17 sati.

Dnevni boravak u Isidorinoj školi je opremljen savremenim uređajima, kvalitetnim nameštajem i predstavlja pravo rešenje za sve više zauzetih roditelja, a deca u njemu rado provode vreme.

Related posts

Radovi na rekonstrukciji dela za produženi boravak u Vasinoj školi

Jelena Belić

Gost “Lica nacije” Ljubiša Pavković

Jasmina Petkovic

Najnoviji podaci! Od 30 novih slučajeva korone 21 iz Beograda. Preminula 1 osoba!

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija