4. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Živkovic deo projekta unutrašnje destabilizacije Srbije?

Postavlja se pitanje da li je politički aktivista Nenad Živković iz Pančeva, pored par likova poput Dinka Gruhonjića, koje zdušno podržavaju hrvatski mediji, koji još uvek veličaju zločinačku Oluju, pogrom tokom kojeg je proterano 250.000 krajiških Srba, 1.856 je ubijeno, a 836 vode se kao nestali, mediji koji osporavaju srpske i druge žrtve u Jasenovcu i klanjaju se fašističkoj ideologiji Ante Pavelića – plaćeni projekat?

Da li je Nenad Živković sredstvo za dalje obračune sa Srbijom, lažni novinar, profesionalni “opozicionar”, promoter nasilja, lažni borac za mir, opsesivni materijalista, učenik špijuna? Da li on to svakodnevno dokazuje na lažnom portalu, na kojem opozicione političare, pod Dinkovog dirigentskom palicom, predstavlja kao “novinare”, a politične neistomišljenike zasipa salvama uvreda, neistina, manipulacija, bez trunke činjenica ili dokaza?

NDNV je pre par dana u svom saopštenju potvrdio da je Živković aktivista, a ne novinar. A to je, nedavno, na Djilasovoj i Šolakovoj N1 televiziji dokazao i sam Živković, kada je javno priznao da je radio u izmišljotini vlade Mirka Cvetkovića, koji je za vreme režima DS porobio novinare u Srbiji.

Živković je radio u Kancelariji Saveta za nacionalnu decentralizaciju. To je bila jedna od fiktivnih agencija, preko kojih su se namirivali politički aktivisti. U vreme režima DS bio je angažovan i na privremenim i povremenim poslovima, poput komisija za dodelu sredstava medijima u nekoliko desetina gradova i opština i nekoliko godina u komisijama za ocenu i otkup umetničkih dela u Pančevu. Nije to bila mala zarada, reč je o više desetina hiljada eura na godišnjem nivou, za par dana posla.

Očekujemo da nas mediji i tih par osoba poput Dinka ponovo napadnu. Kada se o Živkoviću napiše istina, o mahinacijama, prevarama, zloupotrebama, onda se podigne “demokratska javnost” da medije zasipa nebuloznim saopštenjima o “prorežimskim medijima” i napadima na “slobodu govora”. I opet će da tvrde da je Živković, kojeg su i sami označili kao političkog aktivistu, ustvari pravi novinar, a glavni i odgovorni urednici registrovanih javnih glasila koji o njemu pišu istinu – nisu novinari.

Nastaviće se…

Related posts

“Porodični dani” u Omoljici završeni fijakerijadom

Ivana Bogdanovski

Deca sa KiM kod Vučića: Paketići i selfi s predsednikom

Zorana Stekovic

Upis novih članica u ŽFK ,,Nova Kolonija”

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija