27. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

SKANDAL : Preletačica Tepić se raduje poplavama u Srbiji

Iz dana u dan slušamo kukanje opozicije kako su marginalizovani, da im mediji ne posvećuju dovoljno pažnje i slično. Sa druge strane ne čujemo od Đilasa, Jeremića, Obradovića,Lutovca i ostalih da su im protesti propali, jer nikada nisu ni imali politički program osim povratka na  vlast i nastavak pljačke Srbije.

Jedan od primera politikanstva Đilasovaca je i rekorderka po broju preleta iz stranke u stranku Marinika Tepić. Samo u jednom skupštinskom mandatu promenila je čak 4 stranke.  Sada je prešla kod Dragana Djilasa da mu bude “lični šofer”.

Juče se u pojedinim delovima Srbije desila poplava. Ali zašto se poplavama raduju oni kojima je oličenje Marinika Tepić?

Kao i cela opozicija, preletačica  Tepić, nikada nije imala svoj politički stav već je bila opsednuta partijskim idolima pa je tako krenula od LDP i Čedomira Jovanovića, zatim Nenada Čanka i LSV , pa Saše Jankovića, Nove Stranke Zorana Živkovića, do konačno šefa šatorske opozicije Dragana Djilasa.

Prevarila je i Zorana Živkovića doskorašnjeg šefa,kada je prešla kod Đilasa, ugasivši mu poslanički klub. Žiković je to okarakterisao kao “transfer blama” od onoga što ona radi i čistim amaterizmom.

Tepićeva osim preletanja iz stranke u stranku je osoba koju odlikuju afere dok je obavljala funkciju pokrajinskog sekretara za sport i omladinu,antidržavni stavovi,pretnje vešalima, do upada u RTS sa motornim testerama.

Testere, halucinacije, špijuniranje, prividjanje, izmišljanje, su njeno političko delovanje.
Neverovatna je njena opsednutost špijuniranje naprednjaka. Da nije smešno bilo bi tužno gledati kako se neko pozicionira na taj način.

Ponekad preletačica Tepić izgleda kao bleda kopija Bate Stojkovića iz filma Balkanski špijun..

O njenom političkom delovanju dali su ocenu i glasači na izborima koji su je poslali na političku deponiju, zatim gradjani Pančeva kojih je bilo par desetina dok je govorila na jednom od protesta. A šta o njoj i njenoj prevrtljivoj karijeri misle gradjani najbolji opis dali su meštani Deliblata.

Related posts

Usvojena lista preliminarnih rezultata po Konkursu za stipendiranje studenata na studijama u inostranstvu za školsku 2019/2020. godinu

Zorana Stekovic

Extra Nena gost emisije „Lice nacije“

Bojana Kecic

Dan škole “Žarko Zrenjanin” u Skorenovcu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija