22. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

NESTAO SIN BIVŠEG GOLMANA CRVENE ZVEZDE! Poslednji put viđen u Umčarima! PORODICA OČAJNA!

Mladen Milojević (22), sin nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Zvonka Milojevića, nestao je u mestu Umčari nadomak Beograda

– Otišao je do prvog servisa gde se obavlja tehnički pregled, kako bi ga uputili dalje u neki servis koji bi mogao da m pomogne. Na snimku nadzornih kamera vidi se Mladen, ali nakon toga mu se gubi svaki trag. On je navodno krenuo ka tom servisu, ali nikada tamo nije stigao – očajno je za “Telegraf” ispričala Magdalena.

Ona dodaje da je Mladen na sebi imao sivi duks, crnu trenerku i patike “džordanke”.

– Javio nam se jedan deda koji tvrdi da je video momka koji liči na Mladena, negde oko 17 časova. Kaže da je bio jako uznemiren i da je nešto promumlao sebi u bradu, a onda otrčao ka šumi koja se nalazi u pravcu ka Smederevu. Ne znamo da li je to istina – rekla nam je Magdalena.

Kako sestra nestalog Mladena kaže, on je u poslednje vreme imao manje trzavice sa bivšim dečkom njegove sadašnje devojke i zato što je popustio na fakultetu, ali ne zna da li bi išta od toga moglo da se dovede u vezu sa njegovim nestankom.

Pored državnih oragana, u akciju potrage za nestalim Mladenom uključio se i kum porodice Milojević, jedan od naših najboljih fudbalera Dejan Stanković. Više od 30 sati traje potraga bez uspeha. Porodica se odlučila da preko medija i društevnih mreža uputi apel.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o Mladenu Milojeviću, molimo vas da se javite najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona: 0631540995.

izvor:informer.rs

Related posts

Spektakl u prestonici! Doček uz Bajagu i vatromet!

Nikoleta Dragaš

Održana “Fox trail” trka na Devojačkom bunaru

Nikola Toadjer

Praktična nastava u Poljoprivrednoj školi “Josif Pančić”

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija