17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Vesti

Gradsko veće usvojilo akcioni plan protiv trgovine ljudima

Gradski većnici usvojili su Akcioni plan u oblasti prevencije, suzbijanja i otklanjanja posledica trgovine ljudima . Usvojeni su Predlog programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za 2019, Nacrt odluke o izmeni Statuta grada Pančeva, kao i izmena Programa rada i finansijskog plana Turističke organizacije Pančeva.

U naredne dve godine plan je da grad Pančevo  intezivira rad na prevenciji trgovine ljudima, rekla je Suzana Jovanović, gradska većnica za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja. Na ovom gradskom veću, usvojen je Akcioni plan u oblasti prevencije, suzbijanja i otklanjanja posledica trgovine ljudima. Kako je naglasila ovo je ozbiljan problem i ima nekoliko oblika, ali ga svi povezuju samo sa seksualnom eksplotacijom.

Drugi pravac delanja je unapređenje prevencije, gde je grad Pančevo već razvio program od predškolskog uzrasta do uzrasta rane eksplotacije.

Na gradskom veću usvojeni su Predlog programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za 2019, Nacrt odluke o izmeni Statuta grada Pančeva, kao i izmena Programa rada i finansijskog plana Turističke organizacije Pančeva.

Related posts

Oktobar u znaku Kovačice

Vanja Vićentić

Srpski vatrogasci nastavljaju borbu sa vatrenom stihijom u Grčkoj

Miroslava Cvejin

Vučić danas obilazi infrastrukturne radove

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija