17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Vučić čestitao predsedniku Evropske narodne partije Žozefu Dolu na rezultatima izbora za Evropski parlament

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić uputio je pismo predsedniku Evropske narodne partije Žozefu Dolu, u kome se, između ostalog, kaže:

 

„Iskreno Vam čestitam na rezultatima izbora za Evropski parlament. Najveći broj mandata koji je Evropska narodna partija osvojila, pokazuje da su naporan rad i posvećenost promovisanju vrednosti i principa ove političke porodice rezultirali poverenjem glasača.

 

Uveren sam da ćete nastaviti da sa uspehom vodite porodicu stranaka koja zagovara ljudsko dostojanstvo, slobodu, odgovornost, jednakost, pravdu, solidarnost, tržišnu ekonomiju i snažniju i ujedinjeniju Evropu, ali i bližu saradnju sa članicama na Balkanu. Verujem da Srpska napredna stranka može značajno da doprinese osnovnim ciljevima Evropske narodne partije i Evrope za sve.

 

Primite, molim Vas, moje srdačne pozdrave i najbolje želje za uspešan rad u vođenju Evropske narodne partije“, navodi se u pismu predsednika SNS Aleksandra Vučića.

 

 

Related posts

Poseban broj za prijave nepoštovanja mera

Jasmina Petkovic

Zapaljen kamion “zaustavio” saobraćaj na putu Bavanište-Kovin

Aleksandra Miloševska

Od petka prijavljivanje obveznika za finansijsku podršku

Alba Jovanović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija