17. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Tereni spremni, sportski turnir na Kotežu 25. maja

U Mesnoj zajednici Kotež svake godine organizuju čišćenje i uređenje sportskih terena koji se nalaze u naselju Kotež dva. Ove subote sređen je teren za odbojku na pesku, kako bi, kao i ostali, bio spreman za sportski turnir  koji će biti organizovan  25. maja od 10 sati.

Čelni ljudi u Mesnoj zajednici Kotež vode računa o svojim sugrađanima, a naročito o deci. Zato već 5 godina svakog maja uređuju sportske terene koji se nalaze u naselju Kotež dva kako bi tokom letnjih meseci mladi imali gde da provode vreme i da se bave sportom. Ove subote, članovi Mesne zajednice Kotež organizovali su se i sredili teren za odbojku, a popravljeno je  i sve na terenima za košarku  i fudbal. Svi ovi tereni koristiće se naredne nedelje kada će biti održan tradicinalni sporstki turnir.

Zainteresovani će moći da se takmiče u fudbalu, basketu, odbojci na pesku i šahu, koji će se igrati u prostorijama Gerontološkog centra.

Turnir u svim sportovima biće održan u subotu 25. maja sa početkom u 10 sati, a u Mesnoj zajednci Kotež kažu da će nastaviti  sa ovom praksom i da će biti održano još sličnih događaja tokom godine.

Related posts

Ova žena vrbuje mlade devojke za levičarske ekstremiste!

Nikola Toadjer

Ministar Đorđević u poseti Kovačici. Najavljeni novi projekti

Jasmina Petkovic

BRNABIĆ: Od sutra u 20 sati prestaje javni prevoz, od nedelje zatvaramo restorane, kafiće i tržne centre!

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija