25. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Tereni spremni, sportski turnir na Kotežu 25. maja

U Mesnoj zajednici Kotež svake godine organizuju čišćenje i uređenje sportskih terena koji se nalaze u naselju Kotež dva. Ove subote sređen je teren za odbojku na pesku, kako bi, kao i ostali, bio spreman za sportski turnir  koji će biti organizovan  25. maja od 10 sati.

Čelni ljudi u Mesnoj zajednici Kotež vode računa o svojim sugrađanima, a naročito o deci. Zato već 5 godina svakog maja uređuju sportske terene koji se nalaze u naselju Kotež dva kako bi tokom letnjih meseci mladi imali gde da provode vreme i da se bave sportom. Ove subote, članovi Mesne zajednice Kotež organizovali su se i sredili teren za odbojku, a popravljeno je  i sve na terenima za košarku  i fudbal. Svi ovi tereni koristiće se naredne nedelje kada će biti održan tradicinalni sporstki turnir.

Zainteresovani će moći da se takmiče u fudbalu, basketu, odbojci na pesku i šahu, koji će se igrati u prostorijama Gerontološkog centra.

Turnir u svim sportovima biće održan u subotu 25. maja sa početkom u 10 sati, a u Mesnoj zajednci Kotež kažu da će nastaviti  sa ovom praksom i da će biti održano još sličnih događaja tokom godine.

Related posts

Ministar Vulin: Ne mora ni svaka članica EU da prizna “Kosovo”

Katarina Popović

Mlade nade šahovskog kluba “Aljehin”

Katarina Popović

Otvoren rekonstriusani rečni putnički terminal u Luci Novi Sad, uloženo blizu pola miliona evra

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija