30. jula 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Nepoznata lica albanske nacionalnosti snimala školu Kralj Milutin u Gračanici

Juče, u večernjim časovima, po rečima direktora Građevinsko-saobraćajne škole u Gračanici Dejana Petkovića, nepoznati muškarci albanske nacionalnosti primećeni su kako obilaze školu i snimaju. Direktor Građevinsko-saobraćajne škole odmah se obratio kosovskoj policiji koja je odmah reagovala i privela nepoznata lica.

– Cela situacija uopšte nije bezazlena. Ne znamo koje su namere. Momci su se ponašali sumnjivo i bili pod kapuljačama. Prišao sam im i pitao ih šta tu rade, a oni su odmah pobegli svojim kolima. Prema informacijama koje smo dobili, zahvaljujući brzoj reakciji policije, oni su odmah privedeni – kaže Dejan Petković za RTV Gračanicu.

Direktor Petković najavljuje da će biti preduzeti koraci, kako bi se osigurala bezbednost svih učenika. U planu je sastanak direktora sve tri škole koje rade u objektu Osnovne škole Kralj Milutin na kome će se razmotriti način na koji će biti angažovani čuvari, način kako će se proveravati ulazak nepoznatih lica u dvorište škole, kao i moguća zabrana parkiranja automobila u dvorištu škole.

Po njegovim rečima, profesori, osoblje i učenici ove škole vidno su uznemireni zbog ovog događaja.

 

Related posts

Naselje “Mladost” : Odličan primer saradnje građana, mesne zajednice i Grada!

Mica Milakov

VOJNI SPEKTAL – Vežbi “Sadejstvo 2020” prisustvuje predsednik Vučić

Zorana Stekovic

Rusija nastavlja da brani teritorijalni integritet Srbije

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija