17. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

Brza dijeta ne deluje

Brze dijete daju kratkoročne rezultate i mogu imati loš uticaj na naše zdravlje. Formula zdravlja i vitke lineije  krije se u  umerenost u hrani i fizička aktivnost poručuju stručnjaci.

Pravilnom ishranom i uz idealno vreme za obroke, može se  bez rigorozne dijete, ne samo da skinuti  višak kilograma, već i  poboljšati zdravlje. Nepravilna ishrana, preskakanje glavnih obroka i međuobroci sastavljeni od industrijske hrane, glavni su krivci za višak kilograma i narušeno zdravlje. Formula da smo zdravi i vitki krije se u umerenosti savetuju lekari. .

Doručak koji se često preskače veoma je važan i najbolje je jesti žitarice. Zbog čega je takav doručak dobar objašnjava doktorka Jovanovć.

Trebalo bi da obraćamo pažnju prilikom kupovine namirnica koje su upakovane i njihovu nutritivnu i kalorijsku vrednost kako bismo znali šta smo uneli u organizam,. Povrće voće, riba, posna mesa trebalo bi da se stalno nalaze na našem jelovniku.

Related posts

Servisne informacije za 16. mart 2021.

Jelena Obradović

Preminulo još 48 osoba, na respiratorima 318 pacijenata

Nikoleta Dragaš

STEVANOVIĆ: Prijavite se za vakcinaciju

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija