16. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

Brza dijeta ne deluje

Brze dijete daju kratkoročne rezultate i mogu imati loš uticaj na naše zdravlje. Formula zdravlja i vitke lineije  krije se u  umerenost u hrani i fizička aktivnost poručuju stručnjaci.

Pravilnom ishranom i uz idealno vreme za obroke, može se  bez rigorozne dijete, ne samo da skinuti  višak kilograma, već i  poboljšati zdravlje. Nepravilna ishrana, preskakanje glavnih obroka i međuobroci sastavljeni od industrijske hrane, glavni su krivci za višak kilograma i narušeno zdravlje. Formula da smo zdravi i vitki krije se u umerenosti savetuju lekari. .

Doručak koji se često preskače veoma je važan i najbolje je jesti žitarice. Zbog čega je takav doručak dobar objašnjava doktorka Jovanovć.

Trebalo bi da obraćamo pažnju prilikom kupovine namirnica koje su upakovane i njihovu nutritivnu i kalorijsku vrednost kako bismo znali šta smo uneli u organizam,. Povrće voće, riba, posna mesa trebalo bi da se stalno nalaze na našem jelovniku.

Related posts

VUČIĆ NAJAVLJUJE NOVU INVESTICIJU! Još jedan NEMAČKI GIGANT stiže u Pančevo

Mica Milakov

Apel građanima da ozbiljno shvate situaciju i poštuju mere

Jasmina Petkovic

Mitić: Po ko zna koji put su se okomili na Vučićevu porodicu skandaloznim lažima!

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija