21. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Totalna rekonstrukcija mosta “Jabukov cvet”

Rekonstrukcija mosta “Jabukov cvet” u Bantskom Brestovcu trebalo bi da se završi do kraja meseca ukoliko vremenski uslovi to “dozvole”. Za sada je završena prva faza i polako se krenulo u realizaciju poslednje, odnosno druge. Vrednost ugovorenih radova je sedam i po miliona dinara sa PDV-om.

U toku je rekonstrukcija i dogradnja mosta “Jabukov cvet” na opštinskom putu u Banatskom Brestovcu. Ovaj most je bitan jer vodi u atar i nalazi se na Ponjavici. Kako je istakla Maja Vitman, Brestovčani su nekoliko puta apelovali da se ovaj most uredi, jer je u lošem stanju. Pošto je utvrđeno da je stepen oštećenja veliki, umesto sanacije, Grad Pančevo je rešio da most rekonstuiše i proširi, pa će biti širok 7,2 metara.

Maja Vitman, gradska menađerka apelovala je na stanovnike Banatskog Brestovca da obrate pažnju na privremeno postavljenu signalizaciju i preusmeravanje na put koji je nasut pored mosta.

Predsednik Skupštine MZ Banatski Brestovac Dragan Miričić, rekao je da je ovaj put važan jer je to jedan od alternativnih puteva, a i vodi do Prirodnog parka Ponjavica. Dodao je da je popularan i za bicikliste.

Gradska menadžerka je ponovila da je i u njihovom interesu da se most što pre završi, kako bi se sve vratilo u normalu. Uovom momentu, radovi zavise najviše od vremenskih uslova.

 

 

 

 

Related posts

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRAĆA NACIJI: Želim da obiđem većinu gradova i opština po Srbiji, da čujem šta narod želi!

Mica Milakov

ONI SU NAŠI JUNACI! Pogledajte šta radi posada aviona koji dovozi humanitarnu pomoć iz Kine!

Mica Milakov

Zorana Mihajlović i Vanja Udovičić sutra u Pančevu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija