2. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Vesti

Novi parking u Banatskom Brestovcu

U Banatskom Brestovcu u martu je završen parking na kome je 13 mesta i jedno za osobe sa invaliditetom. Za ove namene iz gradskog bužeta izdvojeno je blizu milion i po dinara  miliona dinara sa PDV-om. Parking se nalazi u ulici Maršala Tita na ulazu u selo, kod stadiona.

Na osnovu zahteva Mesne zajednice Banatski Brestovac na ulazu u selo kod stadiona urađena su 13 parking mesta. Jedno smesto je predviđeno za lica sa invaliditetom. prea rečima Maje Vitman, gradske menađerke, vrednost radova je blizu milion i po dinara, sa PDV-om.

Ističući važnost ovog parkinga, predsednik Skupštine MZ Banatski Brstovac, Dragan Miričić,  rekao je da je on bitan prevashodno iz bezbednosnih razloga. Dok parking nije napravljen ljudi su se parkirali na travnjacima i kraj puta. kako je rekao, radovi su završeni u marta, u planu je da se napravi i jedan kod škole. Iz bezbednosnih razloga i kako bi u selu bio bolji pregled onoga što se dešava na izlazima, odnosno na putu ka Kovinu i ka “Jabučkom cvetu” i na ulazu u selo biće postavljene kamere.

Maja Vitman, gradska menadžerka rekla je da je u toku i rekonstrukcija mosta “Jabukov cvet”. Kako ne bi došlo do neželjenih posledica, ona je apelovala na meštane da ne sklanjaju postavljenu privremenu signalizaciju. Zamolila je i da se obrati pažnja na preusmeravanje na put koji je nasut.

Related posts

Bez nepravilnosti na glasačkim mestima u Pančevu

Jelena Obradović

170 godina od rođenja Mihaja Emineskua

Jasmina Petkovic

Vučić na putu za Pariz: Uprkos kriminalnim i nasilničkim napadima uspećemo da sačuvamo mir i stabilnost!

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija