22. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Aviv park zvanično postao BIG

U Pančevu je danas zvanično otvoren BIG tržni centar. Svima poznatiji kao Aviv park, sada je zvanično prešao u ruke novog vlasnika, iako je prodat prošle godine u oktobru. Nova uprava kaže da će nastaviti stopama starih, ali da će se prošitiri i dovesti nove brendove u Pančevo.

Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva, poželeo je dobrodošlicu BIG-u. Rekao je da će, ritejl park, koji je prvi i u Srbiji, zadržati svoj kvalitet i unaprediti ga, na zadovoljstvo svih nas. Njapre, na zadovoljstvo zaposlenih u  BIG-u, a onda i kompanije koje posluju u tržnom centru u Pančevu. Nekako, istakao je gradonačelnik, najdraže mu je što će to biti i na zadovolljstvo Pančevaca koji su u zaposleni u lokalima.

Na otvaranju BIG-a Pančevci su mogli da uživaju u koncertu Leksington benda, čiji članovi su izvukli srećnog dobitnika automobila Toyota Aygo u okviru BIG nagradne igre koja je počela 30. aprila. Dan kasnije, u nedelju, 12. maja, od 18 sati, posetioci BIG PANČEVO šoping centra biće u prilici da uživaju u nastupu plesne trupe Una Saga Serbica i njihovom muzičko-scenskom spektaklu.

 

 

Related posts

Vučić danas sa Nacionalnim konventom o spoljnoj politici i dijalogu Beograda i Prištine

Katarina Popović

Pantransport: Praznični red vožnje

Nikoleta Dragaš

Borković napustio TCR Evropa šampionat

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija