20. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Pacijenti u Opštoj bolnici od ponedeljka u novim renoviranim objektima

Pacijenti od naredne nedelje lečiće se u novom, rekonstruisnom delu Bolnice, izjavio je za regionalnu RTV Pančevo doktor Slobodan Ovuka, direktor pančevačke Bolnice. U toku su završni radovi i čišćenje objekta.

Posle godinu i po dana od početka radova na rekonstrukciji internističkog bloka, pacijenti mogu da očekuju da se od naredne nedelje leče u najsavremenijim uslovima za dvadeset prvi vek, rekao je doktor Slobodan Ovuka, direktor pančevačke Bolnice.

On ističe da su radovi faktički završeni i da se sada radi na čišćenju objekta i ispitivanju elektronike u celoj zgradi. Pacijenti koji su bili smešeni na hirurgiji dok su trajali radovi na rekonstrukciji ovog dela bolnice već od naredne nedelje biće preseljeni u nove sobe.

Pored neurološkog i grudnog odeljenja, u rekonstruisani deo zgrade biće vraćeno i sve ono što je bilo smešteno ovde, do početka radova.

Prema rečima doktora Ovuka, uređen je ogroman posao za godinu i po  dana  i Pančevci, ali i svi oni koji dolaze u našu bolnicu imaće najsavremenije uslove za lečenje. Do kraja godine stići će i novi kreveti i ostala oprema neophodna sa savremeno lečenje.

Related posts

Pančevo: Zahtevi u vezi s porezom imejlom ili poštom

Nikola Toadjer

Tretman suzbijanja odraslih komaraca u subotu

Jasmina Petkovic

Srbija u Evropi prva po broju vakcinisanih i revakcinisanih

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija