21. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Pacijenti u Opštoj bolnici od ponedeljka u novim renoviranim objektima

Pacijenti od naredne nedelje lečiće se u novom, rekonstruisnom delu Bolnice, izjavio je za regionalnu RTV Pančevo doktor Slobodan Ovuka, direktor pančevačke Bolnice. U toku su završni radovi i čišćenje objekta.

Posle godinu i po dana od početka radova na rekonstrukciji internističkog bloka, pacijenti mogu da očekuju da se od naredne nedelje leče u najsavremenijim uslovima za dvadeset prvi vek, rekao je doktor Slobodan Ovuka, direktor pančevačke Bolnice.

On ističe da su radovi faktički završeni i da se sada radi na čišćenju objekta i ispitivanju elektronike u celoj zgradi. Pacijenti koji su bili smešeni na hirurgiji dok su trajali radovi na rekonstrukciji ovog dela bolnice već od naredne nedelje biće preseljeni u nove sobe.

Pored neurološkog i grudnog odeljenja, u rekonstruisani deo zgrade biće vraćeno i sve ono što je bilo smešteno ovde, do početka radova.

Prema rečima doktora Ovuka, uređen je ogroman posao za godinu i po  dana  i Pančevci, ali i svi oni koji dolaze u našu bolnicu imaće najsavremenije uslove za lečenje. Do kraja godine stići će i novi kreveti i ostala oprema neophodna sa savremeno lečenje.

Related posts

Novogodišnji bazar ispred Gradske uprave

Nikoleta Dragaš

Gradski odbor SNS u Pančevu proslavio slavu Svetu Petku

Mica Milakov

Nezaposlenim porodiljama od 1. januara 30.000 dinara

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija