21. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Sport Vesti

Prvi turnir za mlade džudiste u Kačarevu

 

U Kačarevu je danas održan prvi međunarodni turnir za mlade džudiste u organizaciji Džudo kluba „Jedinstvo“. Na turniru je učestvovalo oko 300 takmičara iz 32 kluba, pored domaćih takmičara  predstavili su se i gosti iz Hrvatske, Rumunije, Mađarske i Republike Srpske. Ukupni pobednik turnira je Džudo klub Dinamo iz Pančeva.

Turnir za mlađe kategorije u džudou okupio je mlade sportiste iz cele Srbije i zemlja iz regiona. Nekima je ovo bilo i prvo takmičenje i dobijanje prvih iskustava.

Organizatori, Džudo klub „Jedinsto“ iz Kačarevo veoma su zadovoljni odzivom dece na prvom turniru, kaže Saša Anđelović, trener.  Na turniru se takmičlo 38 dece iz Kačareva a svi najmlađi učesnici  dobili su zlatnje medalje.

Džudo klub „Dinamo“ je jedan od klubova koji ima najbolje takmičare u uzrastu od 8 do 12  godina, ističe Ljuba Stanišić, trener.  Danas se takmičilo 30 –toro dece iz Pančeva. On ističe da ima dobru saradnju sa kačarevačkim džudistima.

Najboja ekipa osvojila je pehar a za najbolje takmičare obezbeđene su zlatne, srebrne i bronzane medalje.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Vatrogasci u Dubovcu i Mramorku spremni za svakodnevne izazove

Ivana Bogdanovski

Deset novozaraženih u Južnom Banatu

Ivana Bogdanovski

Ministar Vulin: Napad na srpsku decu u školi u Donjoj Brnjici pokazuje da stasava generacija koja bi da istrebi ono što je preostalo od Srba

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija