18. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Sport Vesti

Prvi turnir za mlade džudiste u Kačarevu

 

U Kačarevu je danas održan prvi međunarodni turnir za mlade džudiste u organizaciji Džudo kluba „Jedinstvo“. Na turniru je učestvovalo oko 300 takmičara iz 32 kluba, pored domaćih takmičara  predstavili su se i gosti iz Hrvatske, Rumunije, Mađarske i Republike Srpske. Ukupni pobednik turnira je Džudo klub Dinamo iz Pančeva.

Turnir za mlađe kategorije u džudou okupio je mlade sportiste iz cele Srbije i zemlja iz regiona. Nekima je ovo bilo i prvo takmičenje i dobijanje prvih iskustava.

Organizatori, Džudo klub „Jedinsto“ iz Kačarevo veoma su zadovoljni odzivom dece na prvom turniru, kaže Saša Anđelović, trener.  Na turniru se takmičlo 38 dece iz Kačareva a svi najmlađi učesnici  dobili su zlatnje medalje.

Džudo klub „Dinamo“ je jedan od klubova koji ima najbolje takmičare u uzrastu od 8 do 12  godina, ističe Ljuba Stanišić, trener.  Danas se takmičilo 30 –toro dece iz Pančeva. On ističe da ima dobru saradnju sa kačarevačkim džudistima.

Najboja ekipa osvojila je pehar a za najbolje takmičare obezbeđene su zlatne, srebrne i bronzane medalje.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Poseta studenata iz centralne Srbije Kosovu i Metohiji

Nikoleta Dragaš

Kako Pančevci provode praznike

Mirjana Popović

Bar-kodovi obavezni od 31. januara

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija